Insta hırsız!

Sosyal medya kullanımının artması, hırsızlara yaradı! Instagram’daki paylaşımlardan boş evleri keşfeden hırsızların son adresi Şükran Ovalı ile Caner Erkin’in villası oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 01:50
Insta hırsız!

İÇİNDEKİLER

Gittikleri her yeri Instagram'dan ilan eden ünlüler adeta hırsızların ekmeğine yağ sürdü. Sosyal medyadan tatildeki ünlüleri takip eden hırsızlar son olarak Şükran Ovalı ile Caner Erkin'i hedef seçti. Geçtiğimiz günlerde Ibiza fotoğraflarını paylaşan ünlü çiftin geceliği 7 bin TL'lik otelde konaklaması basında geniş yer bulmuştu. Beşiktaşlı yıldız ile güzel oyuncunun halen İspanya'da olduğunu düşünen hırsızlar dün sabaha karşı harekete geçti!


İbiza'dan tatil fotoğrafı paylaşan çift, hırsız şoku yaşadı.

ÜNLÜ ÇİFT EVDE UYUYORDU
Caner Erkin ile Şükran Ovalı'nın İstanbul Baltalimanı'ndaki evine girmeye çalışan hırsızlar başarılı olamadı. Evde olan çift ise olayı sabah kapılarının halini görünce hemen polise haber verdi. Dün Emirgan Huqqa girişi görüntülenen Caner Erkin, şunları söyledi: "Biz tatilden dönmüştük evde uyuyorduk. Kapıyı zorlamışlar ama iki ana kilidi kırıp girememişler. Şükran sabah kapıyı görünce ister istemez tedirgin oldu. Cana değil mala gelse önemli değil ama biz evdeydik. Allah korusun eve girseydiler, karşı karşıya gelseydik ne olurdu bilinmez. Sonuçta bunlar normal kafayla bu işleri yapmıyor."

Birkaç yıl önce de hırsızlar, Demet Akalın'ın sosyal medya hesaplarını takip etmiş ve ünlü popçunun şehir dışında olduğunu görünce soygun yapmıştı.

AYDIN HAMZA