Adliyede gerilim

Caner Erkin’in Asena Atalay’a açtığı velayet davasının ilk duruşması dün görüldü. Mahkemede iki tarafın avukatları arasında gergin anlar yaşandı. Anne Atalay, ‘Çınar yanımda kalacak; aksi söz konusu olamaz’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2017 Güncelleme 24 Mayıs 2017, 01:23
Adliyede gerilim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'le eski eşi Asena Atalay'ın arasındaki aylardır süren gerginlik bitecek gibi değil… 6 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yıl son bulan ikili, bu kez de oğulları için karşı karşıya geldi. Erkin'in Atalay'a açtığı velayet davasının ilk duruşması önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya Asena Atalay avukatı ile katılırken Caner Erkin'i avukatları temsil etti.

GİZLİLİK TALEBİ REDDEDİLDİ
Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen Erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen Atalay'ın avukatları arasında gergin anlar yaşandı. Araya giren hakim, "Bu velayet davası 70 milyonun velayet davası gibidir" dedi. Ünlü futbolcunun avukatları Atalay'ın oğulları Çınar'ı özel günlerinde yalnız bıraktığını ve 'pornografik danslar' yapıp sosyal medyada paylaşılmasını gerekçe göstererek velayetin babaya verilmesini istedi. Asena Atalay'ın avukatı ise Caner Erkin'in Atalay'ı yıpratmak için dava açtığını dile getirdi. Atalay'ın avukatları, yıldız futbolcunun çocuğunu görmeye dahi gelmediğini ve Çınar'ın bakım ve eğitim giderlerini de karşılamadığını öne sürdü.


Atalay, Erkin'in şimdiki eşi Şükran Ovalı'yı kast edip "Annesi varken oğlum başka bir anneyle yaşayamaz" dedi.

ŞÜKRAN DA DAHİL OLDU!
Atalay'ın avukatı, "Kendi annesi varken çocuğunun başka bir kadınla aynı evde yaşaması hukuk tarafından kabul edilir değildir" dedi. Mahkeme ise tanıkların dinlenmesi için davayı erteledi. Erkin'in 'gizlilik' talebi de reddedildi. Asena Atalay, mahkeme çıkışı şöyle esip gürledi: "İnsanların ne ağır dertleri varken bizim bunları konuşmamıza çok üzülüyorum. Zaten bu konuda son kez konuşuyorum. Davayı kazanınca bile açıklama yapmayacağım. Karşı taraf, davayı gizli bir şekilde yürütmek için elinden geleni yaptı. Ancak hakim, bizi haklı buldu. Siz de göreceksiniz, davayı kazanacağız ve çocuğum yanımda olacak. Davayı kazanmamam gibi bir durum söz konusu olamaz. Çünkü ben iyi bir anneyim."



BU KARE DELİL OLDU
Asena Atalay'ın evli olduğu dönemde direk dansı yaparken çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaşması, Caner Erkin'in açtığı velayet davasında delil olarak sunuldu.