1 nikah 2 pişti

Sarp Akkaya’nın önceki akşamki düğününde 2 pişti yaşandı. Aslı Enver, eski eşi Birkan Sokullu ile karşılaştı. Sinem Kobal ise düğünde Yasemin Özilhan’ın kıyafetini giydi!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2017 Güncelleme 23 Mayıs 2017, 00:00
1 nikah 2 pişti

İÇİNDEKİLER

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya ile Şubat'ta Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynadığı basketbol maçında evlenme teklif ettiği Sinem Yalçınkaya, önceki gün Beykoz Kundura Fabrikası'ndaki düğünle evlendi. Çiftin sevinci, Fener'in şampiyon olmasıyla ikiye katlandı.



SELAM BİLE VERMEDİLER
Şu sıralar Murat Boz ayrılığıyla olay olan Aslı Enver, yıllar sonra eski eşi Birkan Sokullu ile düğünde pişti oldu. 3 yıllık evliliklerini 2015'te bitiren ikili, göz göze gelmemek için yoğun çaba sarf etti. Sokullu, aşkı Berrak Tüzünataç'la eğlenirken Aslı Enver de mekanın bir diğer köşesinde dostlarıyla sohbet etti.



SİNEM'İN ÖDÜNÇ ŞIKLIĞI
Birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği düğünde Sinem Kobal, Cansu Dere ve Burçin Terzioğlu da vardı. Geceye eşi Kenan İmirzalıoğlu ile katılan Kobal'ın kıyafeti ise olay yarattı. Güzel oyuncu, Yasemin Özilhan'ın 2016 Mayıs'ında giydiği Nedret Taciroğlu imzalı kıyafeti ödünç alıp giydi. İşin ilginci, Özilhan bu kıyafeti Kobal'ın düğününde tercih etmişti...


Yasemin Özilhan