İhanet trafiği

Beşiktaşlı Dusko Tosic, önceki gece faka bastı. Eşi Jelena Karleusa’nın Sırbistan’a gitmesiyle yalnız kalan Tosic, çapkınlık turunda yakalandı. Futbolcu, gece boyunca samimi olduğu esmer güzelle trafik çevirmesinde yakayı ele verince büyük panik yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2017 Güncelleme 22 Mayıs 2017, 01:24
İhanet trafiği

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın evli ve 2 çocuklu Sırp futbolcusu Dusko Tosic, eşi Jelena Karleusa'nın Sırbistan'da olmasını fırsat bildi. Seksi şarkıcı memleketi Belgrad'da TV programı çekimindeyken ünlü futbolcu da önceki gece çapkınlık turuna çıktı. Kasımpaşaspor galibiyetini kutlamak için maç sonrası Etiler'deki Boşnak adlı mekana giden Sırp futbolcu, yemek yedikten sonra üst kattaki bar bölümüne geçti. Esmer bir güzelle samimi bir şekilde eğlendiği öğrenilen Tosic, sabaha karşı 05.15'te mekandan ayrıldı. Mekan çıkışı 'DS' plakalı lüks aracını alkollü olduğu gerekçesiyle valeye kullandıran Tosic ön koltuğa, esmer güzel ise arkaya geçti. Gazetecileri atlattığını düşünen ünlü futbolcu, trafik çevirmesine takılınca yakayı ele verdi.

ENGELLEMEYE ÇALIŞTI!
Zincirlikuyu'da rutin trafik çevirmesinde durdurulan araçta gazetecileri karşısında gören Tosic, panikleyerek güneşliği indirdi. Görüntülenmemek için yoğun çaba sarf eden çapkın futbolcu ne yapıp ne ettiyse de objektiflerden kaçamadı. Araçtaki gizemli güzel ise olayın şokuyla gülmeye başladı. Daha sonra Tosic'in uyarısıyla kafasını öne eğen genç kadın, koltuğun arkasına saklanmaya çalıştı. Valeye uygulanan ehliyet kontrolü sonrası yoluna devam eden Dusko Tosiç, hemen telefona sarılarak fotoğrafların engellenmesi için gazetecilere ulaşmaya çalışsa da amacında başarılı olamadı. Fenerbahçe maçı sonrası eşi Tosic'i korumak için sosyal medya hesabından olay paylaşımlar yapan ve bir hayli tepki çeken Jelena Karleusa, ünlü futbolcunun kaçamak gecesini öğrenince bakalım ne yapacak?




Trafik kontrolüne takılınca yaptığı kaçamak ortaya çıkan Tosic, panikledi. Gizemli güzel de görüntülenmemek için koltuğun arkasına saklandı.

JELENA GÖRMESİN
9 yıllık eşi ve 2 kızının annesi Jelena Karleusa'yı esmer bir güzelle aldatırken yakalanan Dusko Tosic'in seksi şarkıcının tepkisinden bir hayli çekindiği de konuşulanlar arasında…

Doğan SAVAŞ