Gerilim!

Demet Şener Kutluay’ın 12 yıllık eşine ihanet yüzünden açtığı boşanma davasının ikinci duruşması dün görüldü. İbrahim Kutluay’ın katılmadığı davada Şener’in sesleri, mahkeme salonu dışına kadar taştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mart 2017 Güncelleme 25 Mart 2017, 00:00
Gerilim!

İÇİNDEKİLER

Son ayların en olaylı boşanma davasında dün gerginlik çıktı! Demet Şener Kutluay'ın 12 yıllık eşi ve iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay'a 14 Ekim'de açtığı boşanma davasının ikinci duruşması dün İstanbul 14. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Demet Şener hazır bulunurken eski basketbolcuyu ise avukatları temsil etti. Demet Şener'in "Eşim beni Edvina Sponza ile aldattı" iddiasıyla açtığı ve 10 milyon TL tazminat talep ettiği dava, gizli görüldü. Duruşmadan birkaç gün önce "Biz anlaşarak değil çekişmeli boşanıyoruz" diyen eski mankenin dediği de oldu! Gizli ve çekişmeli devam eden duruşmada sık sık sesler yükseldi. 3 tanığın dinlendiği ve yaklaşık 2 buçuk saat süren duruşma sırasında yaşanan tartışmalar, duruşma salonunun dışından da duyuldu. Duruşmanın sona ermesiyle güvenlik görevlileri ve basın mensupları arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı.

DAVADAN YİNE SONUÇ ÇIKMADI
Demet Şener Kutluay, gazetecilerin görüntü almasını istemediği için duruşma salonundan çıkmayınca hakim gazetecilerin adliye koridorundan çıkarılması talimatını verdi. Ancak gazeteciler, hakimin duruşma salonu dışında güvenliğe talimat veremeyeceğini söyleyince tartışma çıktı. Bunun üzerine salonu terk eden Demet Şener'in gergin halleri de yüzüne yansıdı. 12 yıllık evli çift, ikinci duruşmada da boşanamazken dava hakim tarafından ileri bir tarihe ertelendi.


Evliliğini bitirmek için soluğu mahkemede alan Demet Şener, dün duruşmaya kendisi katıldı. Boşanmak istemediği söylenen İbo ise aynı dakikalarda kızı İrem ile Bebek'te kahvaltı keyfi yapıyordu.