Gemileri yaktı!

Ayşe Hatun Önal’la Cem Belevi, sonunda aşklarını itiraf etti!.. Dün Bebek’te kahvaltı yapan ikili, aynı saniyelerde Boğaz’dan geçen gemi videosu paylaşıp ‘Evet birlikteyiz’ mesajı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2017 Güncelleme 24 Mart 2017, 00:00
Gemileri yaktı!

İÇİNDEKİLER

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'la kısa süreli aşk yaşayan Ayşe Hatun Önal, mutluluğu eski sevgilisinin adaşında buldu. Genç şarkıcı Cem Belevi'yle yaklaşık 10 gün önce 'Selam Dengesiz' adlı yeni albümünün lansmanında tanışan Önal, sonunda aşkını itiraf etti. Günlerdir magazin basınından köşe bucak kaçıp aşk sorularını cevapsız bırakan ikili, önceki akşam bir mekanda arkadaşlarının yaş günü partisine katıldı. Çift, dün öğlen de Boğaz'daki bir mekanda arka arkaya paylaşım yaptı. Güzel şarkıcının Boğaz'dan geçen bir yük gemisinin videosunu instagram'daki hikaye bölümünde paylaşmasından saniyeler sonra Cem Belevi'nin de aynı yerden aynı manzarayı paylaşması ikiliyi sosyal medyada takip eden hayranlarının gözünden kaçmadı.

TEK KELİME ETMEMİŞLERDİ...
Bugüne kadar haklarında çıkan aşk haberleri karşısında tek kelime etmeyen çiçeği burnunda çift, böylece birlikte olduklarını dolaylı da olsa hayranlarına duyurdu. İkilinin Boğaz manzarasına karşı romantik saatler geçirdiğini öğrenen sevenleri, "Artık Ayşe de Cem de gemileri yakıp aşklarını en sonunda itiraf etti" diye yorum yaptı.


29 yaşındaki Belevi'nin Ayşe Hatun Önal'la birlikte olması, yakışıklı şarkıcının kadın hayranlarını üzdü.