Miami fatihi

Yurt içindeki gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın isteğiyle rotasını ABD’ye çevirdi. Miami’de rüya gibi bir tatil yapan ikili, buradan ev almayı düşünüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Şubat 2017 Güncelleme 27 Şubat 2017, 00:00
Miami fatihi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz Sevgililer Günü'nü kişi başı 11 bin liralık Güney Amerika turuyla kutlayan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun rüya tatili sürüyor. Geçtiğimiz hafta New York'a giden ikili, 'ayakligazete.com'un haberine göre ardından Miami'ye geçti. Her ikisinin de dizi veya sinema projesinin olmamasından dolayı gönüllerince eğlenen ünlü çift, tatili yatırım için de fırsata çevirdi. Kazancını yurt içinde aldığı çok sayıda gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu, eşinin isteğiyle Miami'de ev arayışına girdi. İmirzalıoğlu, tatilleri boyunca eşinin rahatı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Yakışıklı oyuncu, günlüğü ortalama bin dolara ( 3 bin 600 lira) VIP minibüs ve 4 bin 500 dolarlık ( 16 bin lira) Vun Dutch marka tekne kiraladı. Sinem Kobal'la Kenan İmirzalıoğlu çiftine Miami'de evi olan Arto da eşlik etti.

STARLARLA KOMŞULUK HAYALİ
Tekne turuna çıkan ikili, Miami'ye hayran kaldı. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun 'starlar adası' olarak bilinen Miami Beach Star Island'da emlakçıları gezip ev baktığı öğrenildi. Hem karadan hem de denizden adayı gezen ikili; Will Smith, Julio Iglesias, Madonna ve Sylvester Stallone gibi dünyaca ünlü isimlerin evlerinin de olduğu adadan villa baktı. Ünlü çift, en ucuz evin 20 milyon dolardan ( 72 milyon lira) başladığını öğrenince rotalarını Sibel Can'ın da evinin olduğu Palm Island'a çevirdi.


Mayıs 2016'da Cunda adasındaki düğünle evlenen ikili, çıktıkları balayı tadındaki tatille hem keyif çatıyor hem de ev bakıyor.