Buz kestiler!

Evlilikleri üzerinde karabulutların dolaştığı konuşulan Serdar Ortaç’la Chloe Loughnan, arasında önceki akşam soğuk rüzgarlar esti. İrlandalı gelin, herkesin içinde de eşini bozdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2016 Güncelleme 09 Aralık 2016, 01:20
Buz kestiler!

İÇİNDEKİLER

Son dönemde haklarında boşanacakları yönünde haberler çıkan Serdar Ortaç'la eşi Chloe Loughnan'ın arasında esen soğuk rüzgarlar, İstanbul gecelerini bile dondurdu! Model eşinin Amerika'da yaşamakta ısrar etmesi üzerine orta yolu bulmak için yılın yarısını Türkiye'de diğer yarısını da ABD'de geçirmek isteyen popçunun bu çözümü işe yaramamışa benziyor… Önceki akşam İstinyePark'ta görüntülenen ikilinin birbirlerine karşı mesafeli durması "çiftin arasındaki sorunlar devam ediyor" dedirtti. Her mekan çıkışında güler yüzlü halleriyle poz veren çiftin bu kez soğuk tavırlar sergilemesi, haklarında çıkan 'araları bozuk' dedikodularını doğrular gibiydi.

ORTAÇ'I YALANLADI...
Chloe Loughnan, "Hem ABD'de hem de burada çalışacağım" derken Ortaç da "İnşallah 2017'de bir çocuğumuz olacak" diyerek çocuk özlemini yineledi. Ünlü şarkıcının geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda eşinin sinema filmine başlayacağını söylemesi hatırlatılınca da Chloe, "İlk defa duyuyorum. Sinema filmine başlamayacağım" diyerek eşini herkesin içerisinde bozdu!

ESKİ HALLERİNDEN ESER YOK
Geçtiğimiz aylarda objektiflere birbirlerine sarılarak poz veren çift, bu kez mesafeli durmayı tercih etti.

Doğan SAVAŞ