Hoşçakal

Şebnem Ferah’ın önceki akşam Harbiye’deki konserini Demet Şener Kutluay da dinledi. Boşanmak üzere olan Şener, ‘Hoşçakal’ şarkısını bağırarak söyleyip İbrahim Kutluay’a veda etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2016 Güncelleme 24 Ekim 2016, 00:26
Hoşçakal

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam 'Best Of Harbiye' konserlerinin finalini yapan Şebnem Ferah, Harbiye Açıkhava'yı salladı. Birbirinden ünlü isimlerin akın ettiği konserinde her zamanki gibi müzik ziyafeti sunan Ferah'ı izleyenler arasında Demet Şener Kutluay da vardı. Konseri izlemeye tek başına gelen eski model, Şebnem Ferah'ın şarkılarına en ön sıradan eşlik etti.

SOSYAL MEDYADA DA PAYLAŞTI
11 yıllık eşi İbrahim Kutluay'a 'ihanet' iddiasıyla boşanma davası açan Demet Şener Kutluay, Ferah'ın özellikle 2 şarkısını yüksek sesle söyledi. 'Sil Baştan' ve 'Hoşçakal'ın tüm sözlerine eşlik eden Şener, bu parçaları sosyal medyada da yayınlayarak eşine adeta 'şarkılı veda' eder gibiydi...



BOŞ PARMAĞINI YİNE GÖSTERDİ!
Boşanma davası açtıktan sonra ilk işi evliliği boyunca taktığı yüzünü çıkarmak olan Demet Şener, önceki akşam yüzüksüz elini yine objektiflere gösterdi. Eski model, "Yüzük, alyans değil benim için özel yapılan bir yüzüktü" diyerek de "İbo'nun hediyesini artık takmam" mesajı verdi!




MADONNA'YA YORUMSUZ!
Sıkı bir Şebnem Ferah hayranı olduğunu söyleyen Beren Saat, konseri en ön sıradan eşi Kenan Doğulu ile izledi. Dans dersleri almaya başladığını söyleyen Saat, 'Kürk Mantolu Madonna'nın beyazperde uyarlamasında rol alacağıyla ilgili iddialar içinse net konuşmadı.

HALİL ÇİLİNGİR