007 Aslışah

Aslışah Alkoçlar, ayrıldığı aşkı Hakan Sabancı’yı unutamadı. Sosyetik güzel, çapkınlıkta hız kesmeyen Hakan Sabancı’yı adım adım takip ediyor. Alkoçlar, soluğu sık sık Hakan Sabancı’nın gittiği mekanlarda alıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2016 Güncelleme 23 Ekim 2016, 00:00
007 Aslışah

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin en yakışan çiftlerinden olan Hakan Sabancı ile Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz ay ilişkilerini noktalandırmıştı. 1 yıl süren aşkın bitmesinin ardından Hakan Sabancı, çapkınlıklarına kaldığı yerden devam ederken Aslışah Alkoçlar ise ayrılık acısını unutamadı.

AYNI MEKANLARDA
Sosyetik güzel, geçtiğimiz haftalarda Hakan Sabancı'nın kendisine ihanet ettiği Harbiye'deki Klein adlı mekanda eğlenirken gözyaşlarına hakim olamamıştı. İddialara göre Alkoçlar, çocukluk aşkı olan Hakan Sabancı'yı hala unutamadı. Sosyetik güzel, eski aşkını takibe alarak adım adım izliyor. Aslışah Alkoçlar'ın Hakan Sabancı'nın eğlenmek için tercih ettiği Bebek Koru Kahvesi, Lucca ve Klein'a sık sık uğradığı da konuşulanlar arasında.

KALP PARAMPARÇA
Bu arada sosyetik güzel, önceki gün instagram'da paylaştığı bir fotoğrafla da aşkını unutamadığını gözler önüne serdi. Paylaştığı fotoğrafın üstüne kırık kalp emojisi koyan Alkoçlar için, "Aslışah'ın kalbi paramparça", "Hakan'ı kalbinden çıkaramadı" yorumları yapıldı.

Aslışah Alkoçlar'ın kırık kalp emojisiyle paylaştığı bu pozu, Hakan Sabancı'yı unutamadığı şeklinde yorumlandı.




Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı aşkının genç işadamının çapkınlıkları yüzünden bittiği iddia edilmişti.

DOĞAN SAVAŞ