Boşanıyorlar!

Şarkıcı Ebru Gündeş, 6 yıllık evliliğini bitirmek istedi. Avukatı aracılığıyla ABD’deki tutuklu eşi Zarrab’ı boşanma konusunda ikna etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2016 Güncelleme 25 Eylül 2016, 01:44
Boşanıyorlar!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş (41), ABD'de tutuklu bulunan kendisinden 8 yaş küçük eşi Reza Zarrab'tan boşanma kararı aldı. 2010 yılında evlenen ve bu evlilikten 5 yaşında Alara isminde bir kızı olan Gündeş ile işadamı Reza Zarrab yol ayrımına girdi. Zarrab'ın avukatları aracılığıyla yaptığı açıklama da gündeme bomba gibi düştü. Zarrab boşanma isteğinin Ebru Gündeş'ten geldiğini ve kendisinin de içinde bulunduğu güç koşullara rağmen bu teklifi kabul ettiğini açıkladı.

ÜZÜLEREK AYRILIYORUM
Zarrab, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları dile getirdi: "13.09.2016 itibariyle eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiştir. Avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulanmış ve boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm."

DOĞAN SAVAŞ