Justin Aslan kesildi

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, Paris konserinde bir Türk hayranıyla buluştu. Kendisine hediye edilen Galatasaray formasıyla bir video çeken Bieber, “Şampiyon Galatasaray” diye tezahürat yaptı. Bieber’in bu hallerini gören Türk hayranları coştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2016 Güncelleme 23 Eylül 2016, 00:00
Justin Aslan kesildi

İÇİNDEKİLER

Dünyaca çapında milyonlarca hayranı olan Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber'dan yarın oynanacak derbi öncesinde Galatasaray'a büyük destek! Bieber, önceki gün Fransa'daki konserinin ardından Türk hayranıyla bir araya geldi. Ümit Akbulut'un B4L adlı şirketinin düzenlediği yarışmada birinci olan Türk hayranı İpek Tamer'le fotoğraf çektiren ünlü şarkıcıya Galatasaray forması hediye edildi. Kendisine hediye edilen formayla poz veren dünyaca ünlü yıldız, "Şampiyon Galatasaray" diyerek zıplayıp tezahürat yaptı.

MESAJ YAğMURUNA TUTTULAR
Yıldız şarkıcının bu hareketi tüm Galatasaray taraflarının gönlünü fethetti. Türk Belieber'lar "Seni Galatasaray formasıyla gördüm ya artık ölsem de gözüm açık gitmez" diye ünlü şarkıcıya mesaj atıp Galatasaray'a verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. Bu arada ünlü rapçi Snoop Dogg da geçtiğimiz yıl sarı-kırmızılı formayla poz vermişti.



İpek Tamer, Paris konserine gittiği Justin Bieber'in kulisine girerek hatıra fotoğrafı çektirdi.