56’lık anne!

İlk bebeğini 40 yaşında doğuran Kibariye, önceki gün hamile olduğunu açıkladı. 56 yaşındaki sanatçı, şok etkisi yarattı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2016 Güncelleme 31 Ağustos 2016, 00:00
56’lık anne!

İÇİNDEKİLER

Arabesk müziğin sevilen ismi Kibariye, açıklamasıyla güne damgasını vurdu! Önceki akşam İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahneye çıkan ünlü sanatçı, 3 aylık hamile olduğunun müjdesini verdi. Kızı Birgül Küçükbalçık'ı 40 yaşında kucağına alan ünlü şarkıcının ikinci kez anne olacağı haberini eşi Ali Küçükbalçık, binlerce kişiyle aynı anda öğrendi. 56 yaşındaki Kibariye'nin hamilelik açıklaması, herkesi şaşırttı. Son dönemde özellikle yerli ve yabancı yıldızlar arasında anne olma yaşı 40'ı geçti...

GÜNE DAMGASINI VURDU!
Jennifer Lopez'den Halle Berry'e Hande Ataizi'den Demet Akalın'a kadar birçok ünlü, 40'lı yaşlarında bebeklerini kucağına aldı. Son olarak da eski manken Didem Uzel Sarı, geçtiğimiz haftalarda 45 yaşındayken ilk kez annelik heyecanı yaşadı. Kibariye, 56 yaşında ikinci bebeğine hamile kalarak ise Türkiye'deki ünlü kadınlar arasında yeni bir rekora imza atmış oldu... hamilelik haberi, sosyal medyaya da damga vururken Kibariye ile ilgili şöyle espriler yapıldı: "Eğer gözlerim kör olmadıysa, Kibariye'nin 56 yaşında anneanne değil anne olacağını okudum", "Kadınlar kaç yaşına kadar doğurabiliyor? Demek ki Jurassic Park hayal değilmiş", "Kibariye, bebeğini doğurana kadar ben de şokta olacağım..."



Kibariye'nin 35 yaşındaki eşi Ali Küçükbalçık'tan 16 yaşında bir de kızı bulunuyor.