Ellere var da bize yok mu!

Günay Musayeva’dan olan oğluna ‘Param yok’ diyerek aylık 500 lira nafaka veren Tolga Karel, yeni eşine 600 bin liralık cip aldı. Bunu gören eski eş, nafakayı yükseltmek için dava hazırlığında!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 00:00
Ellere var da bize yok mu!

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Tolga Karel, 2011'de evlendiği Günay Musayeva'dan geçtiğimiz yıl ayrıldıktan sonra gönlünü Sarah Margarett'a kaptırmıştı. Karel, Mayıs'ta da Amerikalı aşkıyla ikinci evliliğini yaptı. Eşiyle Bahama Adaları ve Dominik Cumhuriyeti'ni gezen oyuncu, eski eşi ile 5 yaşındaki oğlu Cihangir'i çabuk unuttu.

PORSCHE VE BMW VAR!
Oğluna babalık yapmadığı iddia edilen oyuncu, şimdiki karısının ise bir dediğini iki etmiyor. Chicago'da yaşayan Tolga Karel, Sarah Margarett'a yaklaşık 200 bin dolar yani 600 bin liraya 2016 model Range Rover marka cip aldı. Oğlu Cihangir için Günay Musayeva'ya aylık 500 lira gönderen Karel, önceki gün de 2016 Porsche 911 Carrera marka arabasıyla çektiği fotoğrafı instagram'da yayınladı. BMW marka bir motosikleti de olan ünlü oyuncunun lüks hayatı, gözleri eski eşine çevirdi. Azeri modelin, Karel'in paylaşımlarının ardından 500 liralık nafakayı yükseltmek için mahkemeye başvuracağı konuşuluyor.

40 BİN LİRA VERDİ
Ünlü oyuncu, 4 yıl evli kaldığı Azeri modele boşanırken 40 bin lira verdi.



Karel'in bu lüks cipin yanı sıra Porsche marka aracı ile bir de BMW marka motosikleti var.