Evlilik göbeği!

Evlilik Kıvanç Tatlıtuğ’a yaradı. Geçtiğimiz yaz baklava vücuduyla Bodrum’da boy gösteren yakışıklı oyuncu, Başak Dizer’le evlendikten sonra kilo aldı. Kıvanç’ın göbekli hali akıllara evlenip 5 kilo alan Megastar Tarkan’ı getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2016 Güncelleme 01 Temmuz 2016, 00:00
Evlilik göbeği!

İÇİNDEKİLER

Şubat ayında 2 yıldır birlikte olduğu Başak Dizer'le Paris'te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ, evlendikten sonra kilo alan erkekler kervanına katıldı. Geçen hafta eşi Başak Dizer'le birlikte Çeşme tatiline çıkan yakışıklı oyuncu, önceki gün sürat teknesiyle Bodrum'dan Bozburun'a geçerken objektiflere yansıdı. Dizer'in işleri dolayısıyla eşlik edemediği Tatlıtuğ'un yanında Tanem Sivar ile eşi de vardı. Keyfi yerinde olan ünlü oyuncunun kilo aldığı gözlerden kaçmadı.

ADRESİ YUNAN ADALARI
Önceki yıllarda Ege ve Akdeniz sahillerinde fit vücuduyla boy gösteren ünlü oyuncunun göbeğinin çıktığını görenler "Kıvanç'ın eski halinden eser yok şimdi" esprileri yaptı. Tatlıtuğ'un bu hali akıllara evlendikten sonra 1.5 ayda 5 kilo alan Tarkan'ı getirdi. Sürat teknesinde dümene geçen oyuncu, kaptanlık marifetlerini de gösterdi. Tatlıtuğ'un yönetimindeki sürat motorunun rotası ilk olarak Yunan Adaları olurken ikinci adresleri Bodrum oldu. Tatlıtuğ ve beraberindekiler gün boyunca denizin ve güneşin tadını çıkardı.

HALİL ÇİLİNGİR