Yüksek uçtu!

Sabri Sarıoğlu’nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, bu kez stand-up’çılığa soyundu. Çeşmeİzmir yolundaki 270 kilometre hızıyla tepki çeken Sarıoğlu, basının kendi ismini kullanarak halkı uyutmaya çalıştığını söyledi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2016 Güncelleme 29 Haziran 2016, 00:00
Yüksek uçtu!

İÇİNDEKİLER

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, hem suçlu hem güçlü çıktı! Instagram fenomeni arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın sosyal medyaya yüklediği videosunda Çeşme-İzmir otobanında hız limitini aştığı açıkça belli olan Yağmur Sarıoğlu, büyük tepki çekmişti. 3 milyon liralık Lamborghini'siyle gittiği her yerde havasını atan Yağmur Hanım, tepkiler karşısında güldüren açıklamalar yaptı.

'UYUYAN UYUR, NE DİYEYİM!'
Pilot olan Yağmur Sarıoğlu, bu kez gerçekten yüksekten uçtu ve hakkındaki haberlerin gazeteciler tarafından 'ülke gündemini değiştirmek için bilinçli yapıldığını' söyledi. Sarıoğlu'nun sözleri ise şöyleydi: "Ülkede başka gündem mi kalmamış? Saçma sapan goygoy muhabbeti nerelere getirildi! Nedeni belli bu kasıtlı haberlerin de işte her şey burada konuşulmuyor. Sorun yok; 2-3 gün gündem değiştirecek konu buldular. Arkasından Survivor finali falan gelir işte uyuyan uyur ne diyeyim!"

3 MİLYONLUK ARAÇ NORMALMİŞ!
Yağmur Sarıoğlu, 3 milyonluk otomobile binmesinin 'normal' olduğunu da şöyle dile getirdi: "Bir TV programında vatandaşa, 'Sayısal loto çıksa ne yaparsınız?' diye soruldu. Yüzde 90'ı 'Kendime spor araba alırım' dedi. Ne mutlu ki çoğunluk arasındayım, anormal değilim." Herkes 3 milyonluk arabaya biniyormuşçasına lüks otomobiliyle gündeme gelmesini tuhaf bulan Sarıoğlu, kendi maaşını kendi kazanan bir emekçi olduğunu söyledi!