Skandal!

Daha önce kebapçı, mücevherci açtıran Bülent Ersoy, bu kez gece yarısı Üsküdar’daki Aziz Mahmud Hüdai türbesini açtırdı. İçeri kimseyi aldırmayan Diva, tek başına dua edince tepki çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2016 Güncelleme 25 Haziran 2016, 00:47
Skandal!

İÇİNDEKİLER

Kuyumcudan restorana, kuaförden mağazaya kadar pek çok yeri kendisi için özel olarak kapatan sanatçı Bülent Ersoy, bu kez abarttı. Diva, dua etmek için Üsküdar'da bulunan Aziz Mahmud Hüdai Türbesi'ni önceki gece kapalı olmasına rağmen açtırdı.

KAPILAR AÇILDI
Saat 24.00'te halkın ziyaretine kapatılan kutsal mekanın yetkilileri birçok ziyaretçiyi kapıdan çevirirken Diva'ya ayrıcalık tanıdı. Mübarek Ramazan ayında dua etmek için Aziz Mahmud Hüdai Türbesi'ne gelen halk duruma isyan etti.

VATANDAŞ İSYANDA
Ünlü sanatçının içeride olduğunu öğrenen vatandaşlar, görevlilere "Bülent Ersoy size kaç para verdi de sadece onu içeri alıyorsunuz? Bizim ziyaret etmeye hakkımız yok mu? O içerideyse bizi de alacaksınız" diyerek çıkıştı. 01.00'de girdiği türbeden saat 03.00'te çıkan Diva takma tırnakları ve renkli takılarıyla dikkat çekti. Bülent Ersoy'un bu halini görenler ise "İbadet bahane, reklam şahane" yorumu yaptı.

SÜSLÜ PÜSLÜ GELDİ
Takılara olan merakıyla bilinen Bülent Ersoy, türbeye gelirken de bu tutkusundan vazgeçmedi. Elinde tesbihle türbeden çıkan Ersoy'un abartılı takıları göz tırmaladı.



KUTSAL AYDA AYRIMCILIK
Gece yarısı türbeyi açtıran Diva, tek başına ibadet ederken, içeri alınmayan vatandaşlar ise dışarıda ona tepki gösterdi.


Türbenin kapısından geri çevrilen vatandaşlar tepki gösterdi.

DOĞAN SAVAŞ