Kraliçe'nin çapulcusu İngiliz filminde oynayacak

Gezi olayları sırasında “mesele ağaç değil hala anlamadın mı” diyerek halkı tahrik eden Memet Ali Alabora İngiliz vatandaşlığına geçtikten sonra şimdi de İngiliz filminde oynayacak.

Giriş Tarihi 06 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 06 Haziran 2016, 13:30
Kraliçe’nin çapulcusu İngiliz filminde oynayacak

İÇİNDEKİLER

Gezi kalkışmasında "mesele ağaç değil hala anlamadın mı" diyerek ayaklanmanın mottosunu belirleyen Memet Ali Alabora İngiliz vatandaşlığına geçtikten sonra şimdi de İngiliz filminde oynayacak.

Haluk Bilginer ve Memet Ali Alabora, İngiliz yapımı 'Trendy' filmi için bir araya gelcek. 2009'da "7 Kocalı Hürmüz" filminde rol alan iki oyuncu ,7 yıl aradan sonra aynı filmde buluşacak.

İNGİLİZ YAPIMI FİLMDE OYNAYACAK
Londra'da yaşayan Fransız yönetmen Louis Lagayette'nin yeni filmi "Trendy"de, Hollywood yıldızı Alan Ford ile Lorraine Burroughs da kadroda yer alacak.

ÇEKİMLER İNGİLTERE'DE YAPILACAK
Birkaç hafta içinde çekimlerinin başlanacağı bildirilen filmin çekimlerine Bilginer'in, iki hafta sonra katılmak üzere İngiltere'ye gideceği belirtildi.

Haluk Bilginer'in, Alan Ford'un üstlendiği Matthew karakterinin iş yaptığı Hasan'ı canlandıracağı belirtilirken; üç yıldır İngiltere'de olan ve İngiliz vatandaşlığı alan Memet Ali Alabora'nın da filmdeki adının Mehmet olacağı bilgisi aktarıldı.