Murat BOZuldu

Yılın piştisi Bebek’te yaşandı. Murat Boz ve Aslı Enver yemekteyken aynı mekana Enver’in eski eşi Birkan Sokullu geldi. Durumu gören Sokullu, aşkı Berrak Tüzünataç’la mekanı terk etti. Huzuru kaçan Murat Boz ve Aslı Enver de yemeklerini yarıda bırakıp mekandan apar topar kaçtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2016 Güncelleme 05 Haziran 2016, 01:50
Murat BOZuldu

İÇİNDEKİLER

İlişkileri adım adım evliliğe giden Murat Boz ve Aslı Enver, önceki gün kötü bir sürprizle karşılaştı. Medyatik aşıklar, öğle yemeği için Bebek'teki Ebil Kafe'ye gitti. Oldukça keyifli olan sevgililer, yemeklerini beklerken, mekana daha sonra Aslı Enver'in eski eşi Birkan Sokullu ve sevgilisi Berrak Tüzünataç geldi.

YEMEĞİNİ YİYEMEDİ
Eski eşinin mekanda olduğunu gören Birkan Sokullu, güzel sevgilisi Berrak Tüzünataç'la el ele tutuşarak başka bir mekana geçti. Kapıdan çıkarken oldukça neşeli görünen Sokullu ve Tüzünataç, kahkahalarıyla Bebek'i inletirken, Murat Boz ve Aslı Enver'in ise keyifli günü kabusa döndü. Eski kocasının mekana geldiğini gören Aslı Enver, yemeğini bile bitirmeden hızlı bir şekilde mekandan ayrıldı.

SORULARA CEVAP YOK
Yaşanan bu piştiden çok rahatsız oldukları görülen Murat Boz ve Enver, sorular karşısında sessiz kaldı. Apar topar arabalarına binerek Bebek'ten ayrılan yakışıklı popçunun, evlilik planı yaptığı Aslı Enver'e eski eşiyle bağlı olduğu ajanstan ayrılması için de ricada bulunduğu iddia edilmişti.



GERGİN ÇİFT
Eski eşiyle pişti olmanın gerginliği yüzüne yansıyan Aslı Enver, koşar adım arabaya geçti. Murat Boz'un yüzündeki ifade de genç popçunun rahatsızlığının göstergesiydi.



NEŞELİ ÇİFT
Yaşanan piştiyi umursamayan Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu, kahkahalar atarak başka bir mekana gitti.

AYDIN HAMZA