Töre'den ilan-ı aşk

Gökhan Töre, önceki akşam kural bozdu. 5 aydır aşk yaşadığı Esra Bilgiç’le basından köşe bucak kaçan Beşiktaşlı yıldız, oyuncu sevgilisiyle bir düğüne katılıp aşkını ilan etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2016 Güncelleme 19 Mayıs 2016, 01:05
Töre’den ilan-ı aşk

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın centilmen futbolcusu Semih Kaya, önceki akşam hayatını Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın oyuncusu Yasemen Saylar ile birleştirdi. Sporcu çift, düğün tarihi olarak da Galatasaray'ın UEFA kupasını kazandığı tarih olan 17 Mayıs'ı seçti. Çırağan Sarayı'ndaki düğün töreni, spor camiasını bir araya getirdi. Şıklık yarışının yaşandığı gecede şampiyon Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre de vardı.

GÖRÜNTÜ VAR, SES YOK!
Ocak'tan beri güzel oyuncu Esra Bilgiç'le aşk yaşayan yıldız futbolcu, ilişkisini o günden beri gizli tuttu. Genç çift, 'Diriliş Ertuğrul'da 'Halime Hatun'u canlandıran Bilgiç'in yapımcısından aldığı "Özel hayatınla gündeme gelme" uyarısına kulak verdi. Aylardır gazetecilerden köşe bucak kaçan Esra Bilgiç ile Gökhan Töre, önceki akşam kurallarını bozdu. Semih Kaya ile Yasemen Saylar'ın düğün törenine güzel sevgilisiyle birlikte katılan Beşiktaşlı yıldız, aşkını da herkese ilan etti. Gökhan Töre ve Esra Bilgiç, gazetecilerin ilişkileriyle ilgili soruları karşısında ise tek kelime etmedi.


Saylar ile Kaya'nın düğünü spor camiasını Çırağan'da buluşturdu.

DOĞAN SAVAŞ