Sevdanın son vuruşu

Milyonların sevgilisi Tarkan, gönlünün prensesine kavuştu. Megastar, 3 yıllık aşkı Pınar Dilek’le Cuma akşamı Tarabya’daki villasında evlendi. Gurbetçi bir ailenin kızı olan Dilek’in 5 yıl önce kuliste tanıştığı sanatçıyla nikah masasına oturması gündem yarattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2016 Güncelleme 03 Mayıs 2016, 00:00
Sevdanın son vuruşu

İÇİNDEKİLER

TÜRK müziğine damgasına vuran ve attığı her adımla olay yaratan Tarkan, yine gündem yarattı. Milyonların sevgilisi olan 43 yaşındaki Megastar, Cuma akşamı gizlice evlendi. Ünlü sanatçının, nikah töreni kadar evlendiği isim de günün konusu oldu. Türkiye'nin en çok kazanan sanatçılarının başında gelmesine rağmen mütevazılığını hiç bozmayan Tarkan, hayatını gurbetçi bir ailenin kızı olan Pınar Dilek'le birleştirdi.

HER İKİSİ DE GURBETÇİ
Annesi Elazığlı, babası Şanlıurfalı olan Dilek, yıllarca Megastar'ın Almanya'daki tüm konserlerine gitti. 29 yaşındaki genç kız, 5 yıl önce de kulise girip Tarkan'la tanıştı. Ve aşk, burada başladı. Kendisi de gurbetçi bir ailenin çocuğu olan sanatçı, kuliste sohbet ettiği Pınar Dilek'ten çok etkilendi. 2 yıl Pınar'la arkadaşça görüşen Megastar, genç kızdan memleketine olan sevgisini dinledi. 2 yılın ardından Tarkan ile Pınar Dilek arasında aşk kıvılcımları yandı. 3 yıldır Pınar'la flört eden Megastar, sevgilisi için sık sık gizlice Almanya'ya gitti. Tarkan, sevgilisinin "Türkiye'ye dönmek, vatanımda yaşamak istiyorum" sözlerinden etkilenip evlilik kararı aldı. Her ikisi de gurbette büyüdüğü için birbirlerini iyi anlayan Tarkan ile Pınar Dilek, Cuma akşamı da aşklarını nikah masasına taşıdı.

ALMANYA'DA KUTLAMA
Mütevazı tavırlarıyla Megastar'ın gönlünü çalmayı başaran Dilek, ünlü sanatçının özel hayatını saklı tutma isteğine da saygı duydu. Türkiye'nin dev ismi, nikah törenini sade ve gizli tutmak için gösterişli bir düğün yapmak yerine Tarabya'daki evinin bahçesinde evlendi. Megastar, acı şehit haberleri nedeniyle de düğününü 2 gün herkesten gizledi. Nikahtan sonra çekilen damatlıklı fotoğrafını basına servis eden ünlü sanatçı, evliliğinin duyulmasıyla güne damgasını vurdu. Mutluluğu yüzünden okunan Tarkan'ın önümüzdeki günlerde Pınar Dilek'in ve kendi akrabalarının bulunduğu Almanya'da bir tören daha yapacağı öğrenildi. Biz de Takvim ailesi olarak, Megastar ve eşine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

EVLİLİK SÖZLEŞME Sİ YAPMADI
Tarkan'ın evliliğinin ardından birçokları Megastar'ın evlilik sözleşmesi yapıp yapmadığını merak etti. Ancak duygu adamı Tarkan, çevresinden gelen "Evlilik sözleşmesi yap" sözlerine kulak asmadı.



KULİSTEN NİKAH MASASINA
Milyonlar gibi Tarkan hayranı olan Pınar Dilek, yıllarca Megastar'ın Almanya'daki konserlerine gitti. 5 yıl önceki bir konser öncesi kulise girmeyi başaran Dilek, bu sayede hayatının aşkıyla ilk kez tanıştı.

SOSYAL MEDYADA TARKAN PATLAMASI!
Müzmin bekar Tarkan, evlendi; sosyal medya yıkıldı. Ünlü sanatçının evlilik halleri için yapılan esprili fotoğraflar yüzleri gülümsetti.


Adı Megastar ama o da her Türk erkeği gibi bir gün elbet bebeğinin altını kuzu kuzu değiştirecek.


Tarkan, şimdi düğün yapmadı ama oğlu olursa onu sünnet düğünü yaparken görmek istiyoruz.


Çocuğu olunca elalemin ninnisini dinletecek değil ya, yapacak bir ninni albümü.


Akşamları evde oturup TV izlemekten, tatlı ve meyveye abanmaktan göbeği salan Tarkan da görecek bu gözler.

TWİTTER YORUMLARI

Ne şanslı kadın, düğününde Tarkan şarkı söyleyecek.
Artık anneler, 'Tarkan evlendi sen niye bekliyorsun?' diyecek.
Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra Tarkan'ın da gördük ya erkeklerin 'Evlenemem' lafı tarih oldu.
Tarkan'ın dişleri eşinin gelinliğinden bile daha beyaz.
Sen Tarkan'sın git Victoria's Secret meleğiyle evlen, göğsümüzü kabart. Ne demek Dilek Pınar!
Kıvanç derken şimdi de Tarkan. Kenan İmirzalıoğlu, yolda. Başımız sağolsun kızlar.
Direnin erkekler, yıl sonuna kadar en yakışıklı bekar biz kalacağız.

URFALILAR BEKLİYOR
Megastar'ın babası Şanlıurfalı olan Pınar Dilek'le evlenmesi, Urfa'da coşku yarattı. Yerel internet siteleri Tarkan ile Dilek'in evliliğini ilk haber olarak duyurdu. Sanatçıya esprili çağrılar yapıldı.

Baba Ali Dilek'in köyünde evlilik haberi, coşkuyla karşılandı. Tarkan'ı köye davet eden Dilek'in akrabaları, "Onu burada görmeyi ve tebrik etmeyi çok isteriz" mesajı yolladı.