Çılgın Türk!

İngiltere’de yaşayan Türk finansçı Cem Habib, eşi için yine kesenin ağzını açtı. Habib, 40 yaşına basan sunucu ve model Caroline Stanbury’e Dubai’den 30 milyon liraya villa aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2016 Güncelleme 03 Mayıs 2016, 00:00
Çılgın Türk!

İÇİNDEKİLER

Londra'da yaşayan finans uzmanı Cem Habib'in eşine yaptığı pahalı jestlerin ardı arkası kesilmiyor. 2004 yılında hayatını eski manken Caroline Stanbury ile birleştiren Türk işadamı, güzel eşine aldığı hediyelerle bugüne kadar defalarca İngiliz basınında yer aldı. Cem Habib, geçtiğimiz gün 40 yaşına basan Caroline Stanbury için Londra'nın gözde mekanı Cafe Royal'de müthiş bir parti düzenledi.

PARTİYE PARİS HİLTON DA KATILDI
Paris Hilton gibi yıldızların katıldığı gecede Ronan Keating de sahne aldı. Bonkör işadamının güzel eşine hediyesi bununla sınırlı değildi. Caroline Stanbury için kesenin ağzını açan Cem Habib, yakında iş için Dubai'ye gidecek olan eşi için buradan bir villa satın aldı. Habib, Victoria ve David Beckham'ın da villasının bulunduğu Palmiye Adası'ndaki ev için 30 milyon lira ödedi. Cem Habib'in bu jesti İngiliz basınında da geniş yer buldu.


Caroline Stanbury'nin 70'li yıllardan izler taşıyan partisine Paris Hilton da katıldı.


Mine Kalpakçıoğlu da sevgilisi Mert İncekara ile partide hazır bulundu.