Mega damat!

Tarkan, Haziran’da evleneceği Dilek Pınar ile önceki gün nişanlandı. Megastar’ın Tarabya’daki villasında yapılan törene, 40 kişi katıldı. Evinin önünde güvenlik önlemi aldıran sanatçı, müstakbel eşi için de kesenin ağzını açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mayıs 2016 Güncelleme 02 Mayıs 2016, 01:47
Mega damat!

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin dev ismi Tarkan'dan kadın hayranlarını üzecek hamle... 43 yaşındaki Megastar, önceki akşam Almanya'da yaşayan sevgilisi Dilek Pınar'la aile arasında yüzük taktı. Söz ve nişan töreni, sanatçının Tarabya'daki lüks villasında gerçekleşti. Megastar, müstakbel eşi ve ailesi için hiçbir masraftan kaçınmadı. The Marmara Catering isimli firma ile anlaşan Tarkan, 40 kişilik özel yemek, içki ve garson hizmeti için yaklaşık 15 bin lira ödedi.

LÜKS OTELDE AĞIRLADI
Evi çiçekler ve mumlarla donatan Megastar, bu özel gününün basına yansımaması için de 5 özel koruma tuttu. Saat 18.00 civarında başlayan söz ve nişan merasiminde yüzüklerin takılmasının ardından Tarkan ile Dilek Pınar, romantik bir dans etti. Megastar, VIP araçlar kiraladığı müstakbel eşi ve ailesi için de özel güvenlik tuttu. Almanya'dan gelen misafirlerinin rahatını da düşünen ünlü sanatçı, Grand Tarabya Oteli'nde de 8 oda kapattı. Megastar, nişan töreninin kusursuz olması için de yaklaşık 50 bin lira harcadı. Tarkan ve ailesinin, Dilek Pınar'a merasimde ne taktığı ise merak konusu oldu.


Nişanda Tarkan'ın annesi Neşe Hanım ile ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan da hazır bulundu.

DOĞAN SAVAŞ