Afyon’a melek kondu

Genç işadamı Yakup Pancar, Mina İpeker’le Afyon’da dünyaevine girdi. Dünyaca ünlü Oscar and the Wolf grubunun sahneye çıktığı düğün için Victoria’s Secret meleği Ana Beatriz Barros da Afyon’a geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mayıs 2016 Güncelleme 01 Mayıs 2016, 00:00
Afyon’a melek kondu

İÇİNDEKİLER

İkbal Termal Otel ve İkbal Sucukları'nın sahibi Salim-Figen Pancar çiftinin küçük oğulları Yakup Pancar, hayatını Mina İpeker'le birleştirdi. Afyon'daki İkbal Termal Otel'de gerçekleştirilen düğün töreni için hiçbir masraftan kaçılmadı. Yakup Pancar ile Mina İpeker'in mutluluğuna şahitlik eden konukları Vıp şekilde ağırlayan Pancar Ailesi, bol sürprizler hazırladı.

SÜRPRİZLER VAR
Düğünde dünyanın en iyi müzik gruplarından biri olan Belçikalı elektronik pop grubu Oscar and the Wolf sahneye çıktı. Afyon'daki düğüne birbirinden ünlü isimler katılırken gelin Mina'nın New York'tan arkadaşı olan dünyaca ünlü Brezilyalı manken Ana Beatriz Barros da hazır bulundu. Türkiye sevdalısı olan Barros, düğünde çekildiği bir pozunu da instagram'dan paylaşarak çifti tebrik etti.



GÜZEL GELİN İLTİFATI
Düğün için ABD'den Türkiye'ye gelen Ana Beatriz Barros, gelin Mina İpeker'le fotoğraf çektirip instagram'da takipçileriyle paylaştı. Çifte mutluluk dileyen Barros, arkadaşı Mina'dan "Güzel gelin" diye söz etti. Türkiye aşığı olduğunu her fırsatta dile getiren Victoria's Secret meleği, düğünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.


Yakup Pancar ile Mina İpeker'in düğünü için 3 gün boyunca eğlence düzenlendi.


Bileğindeki ay-yıldızlı dövmesiyle bilinen Ana Beatriz Barros, düğünde gördüğü Türk dostlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.