Ribas’a tehdit!

Fenerbahçeli yıldız Diego Ribas, eşi ve arkadaşlarıyla İstiklal Caddesi’nde yürüyünce ortalık karıştı. Ribas’ın eşinin verdiği 5 lirayı beğenmeyen bir çiçekçi, ısrarla takip ettiği yıldıza tehditler savurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2016 Güncelleme 30 Nisan 2016, 01:36
Ribas’a tehdit!

İÇİNDEKİLER

Beyoğlu'ndaki agresif seyyar satıcıların son kurbanı Fenerbahçeli yıldız Diego Ribas oldu. Brezilyalı futbolcu, önceki akşam eşi Bruna Leticia ile Irmak Ünal ve Emre Karabacak'la Beyoğlu'na gitti. Grup, 360 isimli mekana gitmek için İstiklal Caddesi'nde yürüyünce olanlar oldu. Bir çiçekçi, 7 gülü Bruna Leticia Ribas'ın başından aşağıya döktü. Çiçekçi, Ribas'ın eşinin verdiği 5 lirayı beğenmeyince olay çıkardı. Grubu mekana kadar takip eden çiçekçi, durumu fark eden polisler tarafından karakola götürüldü. 105 lira cezasını ödeyip serbest kalan çiçekçi, Ribas ve arkadaşlarının olduğu mekanın önüne gitti. Diego Ribas, mekandan çıkarken çiçekçi, yıldız futbolcu için "Onun ayağını kıracağım. Uzun bir süre futbol oynayamayacak" şeklinde tehditler savurdu. Ribas da 'can güvenliği olmadığı' gerekçesiyle koruma istedi.



FUTBOL HAYATINI BİTİRİRİM
Israrla 7 gülünün parasını isteyen çiçekçi, Fenerli yıldızı tehdit edince polislerin müdahalesiyle karşılaştı.

ÜNAL DA NASİBİNİ ALDI
Polisler, çiçekçiyi oradan uzaklaştırdı. İstediği paradan vazgeçmeyen çiçekçi, bir köşeye geçip grubun çıkmasını yine bekledi. Çiçekçi, tam Ribas çiftinin yanına gitmek üzereyken yine polis tarafından uzaklaştırıldı. Diego Ribas ve eşinin rahat yürümesi için çiftin etrafını 5 polis memuru sardı. Çiçekçi, kendisine tepki gösteren Irmak Ünal'a da "İnsan olsaydın baban seni evlatlıktan reddetmezdi" diye bağırdı.


Diego Ribas ve eşi, çıkışta araçlarına kadar mekanın güvenlik görevlileri eşliğinde gitti.

DOĞAN SAVAŞ