Marjinal değilim

Öykü Serter, aşkların çabuk tüketilmesinden yana dert yandı. Güzel sunucu, ‘Sorsanız bana marjinal derler ama ben mutaassıp bir kadınım’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Nisan 2016 Güncelleme 27 Nisan 2016, 00:00
Marjinal değilim

İÇİNDEKİLER

Antalya'da düzenlenen 'SpringBreak 2016' isimli gençlik festivalinde ekranların başarılı sunucusu Öykü Serter de DJ performansı sergiledi. Unitravel ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde büyük ilgi gören ünlü sunucu, açıklamalarıyla olay yarattı. TV'de gece şovu yapması için teklifler geldiğini söyleyen Öykü Serter, bu teklifleri kabul etmediğini şöyle açıkladı:

'ÜNLÜLERİMİZDE ÖZGÜVEN YOK'
"Dünyada bunun örnekleri çok ama orada yıldızlar, kendileriyle alay edebiliyor. Ama bizim şöhretlilerimizde o esprilere eşlik edebilecek özgüven yok." Mahremine çok önem verdiğini söyleyen Serter, "Benim kadar mahrem yaşayacak bir adam bulamadığım için hayatımda kimse yok" dedi. Aşkların çabuk tüketildiğini söyleyen sunucu, ekledi:

'HEMEN BERABER OLUNUYOR'
"Şimdi sosyal medyadan tanışılıp, iki yemek yiyip sonra da beraber olunuyor. Ama sorsanız bana marjinal derler. Aslında marjinal gibi görünüp de çok geleneksel, klasik, bir o kadar da mutaassıp bir kadınım. Bu tarafa baktığım zaman ilişkilerin o çerçevede kalmadığını görüyorum."