Gelin-kaynana İspanya'da

Barcelona'da gelin-kaynana derbisi... Arda Turan'la birlikte İspanya'da yaşayan Aslıhan Doğan, önceki gün oğlunu ziyarete giden anne Yüksel Turan'la ilk pozunu verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2016 Güncelleme 22 Mart 2016, 02:05
Gelin-kaynana İspanya’da

İÇİNDEKİLER

Yaz başından beri devam eden beraberlikleriyle magazin gündeminden düşmeyen Aslıhan Doğan ile Arda Turan, ailelerle iyice kaynaştı. Yıldız futbolcu, yaz başından beri defalarca sosyetik aşkının ailesiyle birlikte görüntülenmişti. Aslıhan Doğan da Arda'nın oyuncu kardeşi Okan Turan'la sık sık bir araya gelerek evlilik sinyalleri vermişti. Önceki gün ise İspanya'da bu kez gelin-kaynana derbisi vardı.

GELİNE ONAY ÇIKTI
Yıldız futbolcunun Barcelona'ya transfer olmasının ardından tasını tarağını toplayıp İspanya'ya yerleşen Aslıhan Doğan, önceki gün müstakbel kayınvalidesiyle ilk pozunu verdi. Anne Yüksel Turan, önceki günlerde özel uçakla oğlunun yanına Barcelona'ya gitti. Arda Turan'ın sevgilisiyle yaşadığı dillere destan evinde kalan anne Yüksel Hanım, böylece Aslıhan Doğan'la da arasında bir sorun olmadığını gözler önüne sermiş oldu. Gelin-kaynana, Arda'nın birkaç arkadaşıyla birlikte yıldız futbolcunun maçını seyretti.

KALBİNİ YİNE FETHETTİ
Aslıhan Doğan için "İyidir" yorumu yapan Yüksel Turan'ın müstakbel geliniyle de çok iyi anlaştığı öğrenildi. Tanıştıkları günden beri müstakbel kayınvalidesinin gönlünü fetheden sosyetik güzel, İspanya'da Yüksel Turan için hazırladığı yemeklerle de bir kez daha anne Turan'dan tam not almayı başardı. Bu arada sezon başından beri İspanya'da sevgilisinin yanında yaşayan sosyetik güzelin, yakında burada İspanyolca kursuna başlayacağı öğrenildi. Arda Turan'ın yoğun antrenman ve maç temposu yüzünden tek başına kalmaktan sıkılan Aslıhan Doğan'ın Türkiye'ye temelli olarak dönmek istemediği de konuşulanlar arasında.

ARDA İÇİN ŞOK YORUM
Yıldız futbolcu için hazırlanan belgeselde eski takım arkadaşı Selçuk İnan, şu yorumu yaptı: "Evlenmek istiyorum dese de inanmamak gerekiyor, evlenmeyeceğim dese de inanmamanız gerekiyor."