Acilen aileye girdi

Anneannesi rahatsızlanan Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz'la birlikte soluğu hastanede aldı. Enver'in ailesiyle hastanenin acil servisinde tanışan Murat Boz, utangaç tavırlar sergiledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2016 Güncelleme 07 Mart 2016, 00:00
Acilen aileye girdi

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının son gözde çifti olan Murat Boz ve Aslı Enver aşkı tam gaz devam ederken yakışıklı popçu, acil olarak sevgilisinin ailesiyle tanıştı. "Kardeşim Benim" filminde tanışarak aşk yaşamaya başlayan popçu Murat Boz ve oyuncu sevgilisi Aslı Enver, önceki gece Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görüntülendi.

HASTANEDE BİRLİKTE
Akşam 21:00'da hastaneye koşan ikili, gizli bir şekilde acil servis bölümüne gitti. Hastane koridorlarında panik şekilde görüntülenen sevgililer, gece yarısı 01:30'da evlerine döndü. Murat Boz ve Aslı Enver, çıkışta gazetecileri karşılarında görünce adeta şoke oldu.

UTANGAÇ MURAT
Bir açıklama yapan Aslı Enver, "Anneannem rahatsızlandığı için apar topar hastaneye geldik. Çok şükür ciddi bir durumu yok, doktorlar gerekli müdahaleyi yaptı" dedi. Bu arada Aslı Enver'in annesi, babası ve teyzeleri ile hastane koridorların tanışan Murat Boz'un, bir hayli şaşkın olduğu ve utangaç tavırlar sergilediği öğrenildi. Sevilen popçu, soruları yanıtlamadan hastaneden ayrıldı.


Sevgilisinin elini bir an olsun bırakmayan Murat Boz, büyük destek verdi. Enver'in Ailesi de popçuyla yakından ilgilendi.

HALİL ÇİLİNGİR