Amerikalı damat

Diyarbakırlı hemşehrileri için 'sözde barış çağrısı' yapan Mahsun Kırmızıgül, tepki çeken sözlerinden 1 hafta sonra ABD'de evlendi. Kırmızıgül, Beverly Hills'teki düğünü için de 100 bin dolar harcadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2016 Güncelleme 15 Şubat 2016, 00:00
Amerikalı damat

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada Diyarbakır Sur ve operasyonlarla ilgili sözleriyle her kesimin tepkisini çeken Mahsun Kırmızıgül, evlenmek için doğup büyüdüğü toprakları değil ABD'yi seçti! Kırmızıgül ile 1 yıldır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Binay, dün nikah masasına oturdu. Kırmızıgül'ün düğünü Beverly Hills'teki lüks Four Seasons Hotel'de yapıldı. Türkiye'den giden yaklaşık 30 kişinin katıldığı nikahta mönüdeki hemen hemen tüm yemekler de Amerikan ve Fransız mutfağına aitti. Diyarbakır doğumlu olan 46 yaşındaki Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı sözde vatanseverliğin hemen ardından ABD'de düğün yapmasıyla ilgili de sosyal medyada şöyle yorumlar yapıldı:


Mahsun Kırmızıgül, Türkiye'den özel uçak kaldırdığı düğünü için yaklaşık 100 bin dolar ödedi. Kırmızıgül'ün düğünündeki masa süslemesi ve mönü detayları da işte böyleydi.

TEPKİ YAĞDI!
"Fakir edebiyatıyla bulduğu paraları, ABD'de düğün yapmak için kazanmış demek ki!",
"Benim asıl merakım Mahsun'un düğününe hizmet ettiği Feto'nun da gidip gitmediği!", "Doğu'daki kardeşleri için çok üzüldüğünü söyleyen Mahsun'un ABD'de evlenmesini, en az filmleri kadar trajik buldum!"


Mahsun Kırmızıgül'ün düğününe önceki evliliğinden olan oğlu Mahmut Kırmızıgül ile ortağı Murat Tokat da katıldı.