Son damat

Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra kadınların bir diğer gözdesi Burak Özçivit de evlilik kararı aldı. Yakışıklı oyuncu, uzun süredir birlikte olduğu Fahriye Evcen'e 14 Şubat'ta romantik bir teklif yaparak 2016'da damat olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2016 Güncelleme 10 Şubat 2016, 16:26
Son damat

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri, bir bir nikah masasına oturuyor. 2016'nın ilk evilik kararı Kenan İmirzalıoğlu'ndan geldi. Yakışıklı oyuncu, Sinem Kobal'a yılbaşında evlilik teklif etti. İmirzalıoğlu'ndan sonra Kıvanç Tatlıtuğ'un da nikah masasına oturacağı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, 19 Şubat'ta Başak Dizer'le evlenerek 2016'nın ilk evlenen jönü olacak. Kararlarıyla kadın hayranlarını üzen Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'dan sonra ekranların diğer yakışıklısı Burak Özçivit de evlenme yolunda ilk adımı atıyor.

YİNE BİRİNCİ ÇIKTILAR
Uzun süredir birlikte olduğu Fahriye Evcen'le geçtiğimiz aylarda aynı eve taşınan ünlü oyuncu, evlilik kararı aldı. 14 Şubat'ta Fahriye Evcen'e romantik bir teklif yapacak olan Burak Özçivit, bu sene bitmeden evlenmek istiyor. Bu arada Evcen ile Özçivit, 'kizlarsoruyor. com'un yaptığı '14 Şubat'ın simgesi hangi ünlü çift?' konulu anketten de birinci çıktı.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Türkiye'nin en çok yakışan çifti anketlerinde sürekli birinci çıkıyor. 14 Şubat'ın simge çiftleri arasında Tatlıtuğ ile Dizer'in olmaması dikkat çekti.

EN GÖZDE ÇİFT
Fahriye Evcen - Burak Özçivit %45 (2.268)
Burçin Terzioğlu - İlker Kaleli %15 (764)
Merve Boluğur - Murat Dalkılıç %12 (615)
Serenay Sarıkaya - Kerem Bursin %10 (496)
Sinem Kobal - Kenan İmirzalıoğlu %8 (385)
Neslihan Atagül - Kadir Doğulu %5 (253)
Didem Soydan - Can Bonomo %5 (288)



Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Mayıs'ta evleneceği konuşuluyor.




Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, 19 Şubat'ta Paris'te yapılacak bir törenle dünyaevine girecek.