Suya sabuna reklam

Birçok ünlü gibi Ebru Şallı da sosyal medyayı para kapısına çevirdi. Binlerce takipçisi olan Şallı, çaydan şampuana, sudan sabuna reklam yapıyor. Güzel sunucunun paylaşım başı 10 bin lira aldığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2016 Güncelleme 08 Şubat 2016, 00:00
Suya sabuna reklam

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada yüzbinlerce takipçisi olan ünlü isimler, bu durumu ticarete çevirdi. Sık sık takipçileriyle ürün fotoğrafı paylaşıp bunun karşılığında belli bir ücret alan ünlülerimiz ceplerini doldurmaya devam ediyor. Demet Akalın, Özge Ulusoy, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Işıl Reçber gibi isimlerin yanı sıra son dönemde Ebru Şallı da bunu meslek haline getirdi. Bitki çayından içme suyuna kadar paylaşımlar yapan Şallı, önceki gün de bir sabunun tanıtımını yaptı.

1 FOTOĞRAFLA 10 BİN LİRA
650 bine yakın takipçisi olan güzel sunucu,
kullandığı sabunun markasını vererek, cildine çok iyi geldiğini ve herkese tavsiye ettiğini söyledi. Takipçilerinin sabunu hangi yolla alacağını da belirten Şallı'nın yaptığı her reklam başına 10 bin lira aldığı öğrenildi. Şallı'nın bu paylaşımlarını birçok takipçisi dikkate alırken reklam kokan bu pozlara "Ebru suya sabuna reklam yapıyor", "Bu ünlüler, sevenlerinin sırtından para kazanmayı meslek haline getirdiler" gibi tepkiler de geliyor.

ÜNLÜLERİN TARİFESİ
EBRU ŞALLI: 10-15 BİN LİRA
DEMET AKALIN: 10-15 BİN LİRA
NUR YERLİTAŞ: 10 BİN LİRA
ÖZGE ULUSOY: 8 BİN LİRA
BURCU ESMERSOY: 7 BİN LİRA
İVANA SERT: 6 BİN LİRA