Duygu patlaması

5 yıllık eşi Vildan Atasever'den 1 yıl önce boşanan İsmail Hacıoğlu, önceki akşam yeniden evlendi. Ünlü oyuncu, dansçı eşi Duygu Kaya ile nikah masasındayken eski eşi Atasever de Mevlana'nın manidar bir sözünü paylaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2016 Güncelleme 07 Şubat 2016, 00:42
Duygu patlaması

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, şimdilerde ikinci baharını yaşıyor! 5 yıllık eşi Vildan Atasever'den 21 Ocak 2015 tarihinde boşanan İsmail Hacıoğlu, boşanmadan 1 yıl sonra yeniden nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu, bir gece kulübünde tanıştığı dansçı Duygu Kaya Kumarki ile önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda dünyaevine girdi.

İLGİNÇ YANIT
Düğün boyunca heyecanlı olduğu dikkat çeken İsmail Hacıoğlu, nikah memurunun sorusuna "Tüm yalnızlığımla evet" diye yanıt verdi. Nikah sonrası tebrikleri kabul eden çift, konuklarıyla beraber gece yarısına kadar süren partide eğlendi. İsmail Hacıoğlu, boşanmanın hemen ardından şimdiki eşiyle yeni bir aşka yelken açtı.

KAVGASIZ AYRILIK
Hacıoğlu, tıpkı ilk evliliğindeki gibi Duygu Kaya Kumarki ile de Datça'da yaşıyordu. Bu arada Vildan Atasever'le evliliği sessiz sedasız biten ünlü oyuncu, eski eşinin ardından şöyle demişti: "Yaşanan şeyler özeldi ve hala özel; onu anlatamam kimseye. Güzel geçen altı yıl var ortada. Evlenmek kadar ayrılmak da doğal; yaşamak ve ölmek gibi, ikisi de doğal şeyler."

MEVLANA'LI GÖNDERME
İsmail Hacıoğlu, ikinci evliliğini yaptığı sırada Vildan Atasever de Fransa'nın doğusunda bir komün olan Vesoul'daydı. Buradaki eski bir kapının fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu, altına Mevlana'nın şu sözünü yazdı:




"Yürek sağırlaşmasın, körleşmesin, dermansız kalmasın ki; seni görsün, seni duysun. Yürekte yaşanmazsa, göz görüneni neylesin? Gönül hissetmezse, kulak duymuş neylesin? Kalp sevmedikçe, el dokunmuş neylesin!"