Kaçırtan soru

Sivri dilli Hülya Avşar, bu kez sus pus! Avşar Kızı, önceki gün gazetecilerin 'Rol aldığınız dizinin reytingleri çok kötü' demesi üzerine hemen gaza basıp yorum yapmaktan kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2016 Güncelleme 23 Ocak 2016, 00:00
Kaçırtan soru

İÇİNDEKİLER

Her olay karşısında yaptığı yorumlar ve sivridiliyle tanınan Hülya Avşar, konu başarısızlığa gelince sus pus oldu! Avşar Kızı, önceki gün bir arkadaşıyla Bebek'teydi. Evine gitmek üzere direksiyon başına geçen ünlü sanatçının etrafını bir anda gazeteciler sardı. Sözlerine işadamı Mustafa Koç'un vefatına çok üzüldüğünü söyleyerek başlayan Hülya Avşar, "Allah, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır versin" dedi.

Gazeteciler, 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde 'Safiye Sultan' karakteri ile seyircinin karşısına çıkan Hülya Avşar'ı köşeye sıkıştırdı. Avşar, "Beren Saat ile birlikte rol aldığınız dizinizin reytingleri çok kötü gidiyor. Bu başarısızlığı neye bağlıyorsunuz?" sorusu üzerine bir an ne yapacağını şaşırdı. Konuyla ilgili yorum yapmak istemeyen Hülya Avşar, "Sizi öpüyorum" diyerek gaza basıp son sürat Bebek'ten uzaklaştı.

AYDIN HAMZA