21. yıl gururu

1994'te çıktığı yola doğru, dürüst, tavizsiz ve cesur bir şekilde devam eden Takvim, 21. yaşını kutladı. Takvim'in dinamik ekibi, '2016'da da halkın ve haklının yanında olmaya devam edeceğiz' sözü verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2015 Güncelleme 30 Aralık 2015, 01:42
21. yıl gururu

İÇİNDEKİLER

Halkın ve haklının gazetesi Takvim, başarılarla dolu 21 yılı geride bıraktı... 1994'te büyük hedeflerle yola çıkan Takvim, doğru ve dürüst habercilik ilkesinden hiç şaşmadı. Turkuvaz Medya Grubu'nun önde gelen markası olan Takvim, cesur ve tavizsiz duruşuyla arkasına en büyük desteği, halkı aldı. Usta yazarlarıyla, halkın duygularına tercümanlık etti. Ekonomide, işçi ve emekçinin savunucusu oldu. Sporda, şampiyonluk maratonunu evlere taşıdı. Magazinde, her şeyi gün yüzüne çıkarıp eğlence dünyasının sır perdelerini araladı. Politikadan sağlığa imza attığı her haberle, topluma en doğru bilgiyi verdi.


Takvim Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, 21. yaş günü pastasını usta yazar Hakkı Yalçın ve tüm ekibiyle birlikte gururla kesti.

TÜRKİYE'NİN GAZETESİ OLDU
Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, Takvim Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve tüm ekibi şöyle tebrik etti: "Takvim, yayın hayatı boyunca cesur haberciliği, iddialı manşetleri ile her zaman ses getiren işlere imza attı. Ülkemizin hassasiyetlerine sahip çıkarak 'Türkiye'nin gazetesi' oldu. Tavizsiz gazetecilik dendiğinde, ilk akla gelen isim haline dönüştü. Takvim'in bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, nice kuruluş yıldönümlerini hep beraber kutlamayı dilerim."


Takvim çalışanlarını bu gururlu günlerinde yalnız bırakmayan Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak, tüm ekibi tek tek tebrik edip herkese nice mutlu seneler diledi.

Ahmet ALTINDİŞ