Kaçak kıvanç

Son dönemde 'gazeteci fobisi' oluşan Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gece de kural bozmadı. Ünlü oyuncu, sevgilisi Başak Dizer'le eğlendiği mekanın hemen yanındaki otoparktan kaçtı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2015 Güncelleme 30 Kasım 2015, 00:00
Kaçak kıvanç

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, otopark kaçışlarını gelenek haline getirdi. Tatlıtuğ, önceki akşam sevgilisi Başak Dizer ile Soho'da eğlendi. Mekana akşam saatlerinde ön kapıdan giren ikili, çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenince arka kapıdan kaçmak istedi. Kıvanç Tatlıtuğ, birlikte eğlendiği bir arkadaşına "Bizi arka kapıdan kaçır" diye ricada bulundu.

KÜÇÜK ÇAPLI KAZA YAŞANDI
Mercedes marka araç ile arka kapıya giden oyuncunun arkadaşı, 15 dakika Tatlıtuğ ve Dizer'in gelmesini bekledi. Garajın kepenklerini kapattıran Tatlıtuğ, hızlıca oradan uzaklaşmak isteyince olanlar oldu. Ünlü oyuncunun arkadaşı, park halindeki başka bir arabaya vurdu. Kısa süreli kargaşanın ardından kepenkler açıldı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un olduğu araç otoparktan çıktı. Yakışıklı oyuncu, telefona sarılarak da soru sorulmasını engelledi.



BU NE PANİK!
Tatlıtuğ'un gazetecilere görüntü vermemek için aksiyon filmlerini aratmayan tavırlar sergilemesi ve bunun için onlarca kişiyi seferber etmesine anlam verilemedi.