Kıvılcım'ı söndürdü

Şarkıcı Kıvılcım Ural ile yasak aşkı objektiflere takılan Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze, turneye çıktı. İhanete uğrayan Seçkin Piriler ise eşine sahip çıktı: "Bunlar geçer. 2 çocuğumuz var onları düşünmek zorundayım."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2015 Güncelleme 29 Kasım 2015, 01:39
Kıvılcım’ı söndürdü

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında yaşanan çarpık ilişkilerin sonu gelmek bilmiyor. Duman Grubu'nun solisti olan Kaan Tangöze, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Asmalımescit'te şarkıcı Kıvılcım Ural ile dudak dudağa objektiflere yakalanmıştı. Yasak aşkının magazin gündeminde yer almasından sonra turneye çıkan Tangöze'nin ağzını bıçak açmazken gözler ise şarkıcının 2010 yılında evlendiği manken Seçkin Piriler'e çevrildi. İhanete uğrayan güzel manken Piriler, önceki gün bir organizasyona katıldı.

ÇOCUKLARINI DÜŞÜNDÜ

Çocuklarının üzülmemesi ve psikolojilerinin bozulmaması için konunun kapatılmasını isteyen Piriler, şunları söyledi: "Ailevi bir sorun. Bugün bu konu hakkında konuşmak istemiyorum." Gazetecilerin ısrarlı 'İhaneti affedecek misiniz?" soruları karşısında açıklama yapmak zorunda kalan Piriler, "Bizim 5 yıllık mutlu bir yuvamız var. Bir kıvılcım yüzünden bu yuvayı yakamayız. Bunlar da geçer elbet. Kaan ş uan turneye çıktı. Kendisi ile konuşmadım. Gelince konuşacağım. Bu sorunları aile içerisinde halledeceğiz" dedi. Piriler'in bu mesajı ise ihaneti affettiği şeklinde yorumlandı.



İHANETİN FOTOĞRAFI
İki çocuğunun annesi Seçkin Piriler'e ihanet eden Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'ın yasak aşkı objektiflere böyle takıldı.

HALİL ÇİLİNGİR