İhanet rüşveti

Evli müzisyen Erdem Kınay, geçtiğimiz gece ihanet turuna çıktı! Bir mekanda eğlendiği güzelle yakalanan Kınay, fotoğrafları çıkmasın diye gazetecilere rüşvet teklif etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2015 Güncelleme 27 Kasım 2015, 00:00
İhanet rüşveti

İÇİNDEKİLER

SON dönemin en popüler müzisyenlerinden Erdem Kınay, 1 gecede 2 çirkin harekete imza attı! Kınay, geçtiğimiz gece Asmalımescit'teki Tren Pera adlı mekanda eğlendi. Gece yarısı mekana giden ünlü müzisyen, içeride esmer bir güzelle samimiyeti ilerletti.

YER; ASMALIMESCİT...
Erdem Kınay, saatler 03.30'u gösterdiğinde esmer güzelle mekandan ayrıldı. Aynı taksiye binen ikili, gazetecileri fark edince olanlar oldu. Taksiciye hızlı gitmesi konusunda uyarıda bulunan Erdem Kınay, Taksim'den evine kadar adeta uçak hızında gitti. Maslak'taki bir sitede oturan ünlü aranjör ve yanındaki esmer güzel, yüzlerini gizlemeyi başardı.


Mekanda tanıştığı esmer güzelle aynı taksiye binerek evinin yolunu tutan Erdem Kınay, tıpkı yanındaki kadın gibi yüzünü gizlemeyi başardı.

5 SENEDİR EVLİ...
2010
yılında evlendiği Sinem Kınay'dan 1 yaşında Tanem isminde bir kızı olan Erdem Kınay, yakalandığını fark ettikten sonra hemen tanıdığı gazetecileri aradı. Ünlü müzisyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına 'ihanet fotoğraflarını yayınlamasınlar' diye rüşvet teklif etti.




EŞİ NE DİYECEK?
Erdem Kınay'la 2010 yılından beri mutlu bir evliliği olan Sinem Kınay'ın kızının babasının ihaneti karşısında nasıl bir tepki vereceği herkesin merak konusu oldu.

HALİL ÇİLİNGİR