Check-in kavgası

Eşiyle New York'a giden Buse Terim, halk meydanında çektiği selfie'yi lüks bir restorandan etiketledi. Terim, yer bildiriminin yanlış olduğunu fark eden bir hayranıyla ise kavgaya tutuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2015 Güncelleme 26 Kasım 2015, 00:00
Check-in kavgası

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya hata affetmez! Buse Terim, eşi Volkan Bahçekapılı ile çıktığı ABD tatilinden bir selfie paylaşınca olanlar oldu. Terim, bir meydanda çekilen fotoğraf için ünlü İtalyan restoranı 'Bottega del Vino' check-in'i yapınca ortalık karıştı. Buse Terim'in New York'ta yaşayan bir Türk takipçisi, bu karenin bahsettiği gibi bir restoranda değil aslında Apple binası önündeki halk meydanında çekildiğini söyleyerek Buse Terim'in havasını söndürmeye çalıştı.

İNTİKAMINI ALMAYI BAŞARDI
Kendisine gelen birçok yorum karşısında sessiz kalan
ünlü stil danışmanı ve blogger ise bu kez kuralını bozdu. Buse Terim, hiç üşenmedi ve kendisinin hatasını ortaya çıkaran takipçisinin yaptığı yanlış check-in'i bulup intikamını aldı. Terim ile takipçisi arasında yaşanan bu yer kavgası ise diğer takipçilerinden "Neden böyle basit şeylere takılıyorsunuz?" eleştirileri aldı.


Terim, eşiyle çektirdiği selfie'yi Apple binası önündeki meydanda çekip kendisini 'Bottega del Vino'da etiketleyince olanlar oldu!



New York'ta yaşayan bir Türk takipçisi, Buse Terim'in yanlış check-in yaptığını fark edip fotoğrafa böyle yazdı. Terim de yorumu yazan takipçisine cevap vermekte gecikmedi.

ÖZGE GÜRCAN