ŞamATAda!

Geçtiğimiz günlerde bir bayan arkadaşıyla evine girerken görüntülenen Ata Demirer, aşk iddialarına cevap verdi: "Her evime girenle aşk yaşasaydım, kapıcım sevgilim olurdu."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2015 Güncelleme 23 Kasım 2015, 00:00
ŞamATAda!

İÇİNDEKİLER

Özge Borak'tan bir yıl önce boşanan Ata Demirer, gecelerde rüzgar gibi esiyor. Geçtiğimiz günlerde kumral bir güzelle Cihangir'de görüntülenen Demirer, "Arkadaşım Bursa'dan geldi, kendisi heykeltraş ve benim heykelimi yapacak" diyerek aralarında birşey olmadığını söylemişti. Ancak ikili gecenin ilerleyen saatlerinde Demirer'in evine girerken görüntülenmişti. Aşk hayatında hareketli günler yaşayan Ata Demirer, önceki akşam Asmalımescit'teydi. Bir mekanda Bilge-Berna Öztürk kardeşler ve iki bayan arkadaşı ile oturan komedyenin keyfi bir hayli yerindeydi.

ESPRİ BOMBARDIMANI
Dışarıda gazetecileri gören Demirer, mekandan yalnız ayrıldı. Hızlı adımlar ile gazetecilerin yanına gelen Demirer, hakkındaki iddiaları "Arkadaşlar siz her eve girdiğim bayanı sevgilim mi zannediyorsunuz? Eğer öyle olsaydı apartmanın kapıcısı benim sevgilim olurdu. Sadece arkadaşım bende kaldı" diyerek cevapladı. Esprileriyle herkesi güldüren Ata Demirer, "Sevgilim olursa bana mail adreslerinizi verin size haber vereyim" diyerek bindiği taksi ile oradan ayrıldı. Komedyenden sonra mekandan çıkan güzeller ise adeta terör estirdi.



TEHDİT YAĞDIRDI
ATA Demirer'le birlikte eğlenen bayanlar, mekan çıkışı kendilerini görüntüleyen gazetecilere saldırdı. Mekandan tanıdıklarını çağıran bayanlar, bir gazetecinin etrafını sararak tehdit etti.

Alkolü fazla kaçırdığı gözlenen sarışın bayan, "Fotoğrafları sil, yoksa makineni parçalarız" diyerek tehditlerine devam etti. İstediği olmayan sarışın bayan bir gazeteciye tokat ve yumruk atmaya çalıştı.



HALİL ÇİLİNGİR