Yine kurşunlar

Geçen hafta silahlı saldırıya uğrayan popçu Berkay Besler, yine kurşunların gölgesinde kaldı. Etiler'de sahne alan şarkıcı sahneden ineceği sırada, müşteriler arasında tartışma çıktı. Bir kişi silahını çekerek etrafa ateş etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2015 Güncelleme 15 Kasım 2015, 03:43
Yine kurşunlar

İÇİNDEKİLER

Ünlü sanatçı ikinci silah şokunu yaşadı! Pop şarkıcısı Berkay Besler, 7 Kasım gecesi İstanbul Beşiktaş Levent'te bir gece kulübünde sahne aldı. Sabah 5.00'da gece kulübünden ayrılan ünlü sanatçı, Beykoz'daki evine gitmek için yola çıktı. Gonca Sokak üzerinde aracına motosikletli iki şüpheli şahıs yaklaştı. Şahıslardan biri yanında getirdiği silahla ateş ettti.

8 EL ATEŞ EDİLDİ
Daha sonra da olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Büyük şok geçiren popçu, avukatı Ayşegül Mermer aracılığıyla İstanbul Valiliği'ne başvurarak koruma talebinde bulundu. Talebini değerlendiren valilik, ünlü popçuya çağrılı koruma tahsis etti. Berkay henüz bu şoku atlatamadan yine kurşunların gölgesinde kaldı. Önceki gece, Etiler'de bir başka gece kulübünde sahne alan popçunun, sahneden inmesine az bir zaman kala müşteriler arasında kavga çıktı. Kavgayı dışarı taşıyan şahıslar, silahları çekti. Kimliği belirsiz bir şahıs, içeride tartışma yaşadığı bir müşteriye silah çekerek kurşun sıktı. 8 defa ateş eden şahıs, güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle yatıştırıldı.


Olay yerinde delil arayan emniyet görevlileriyle de konuşan şarkıcı, "Bütün emniyet hassas ve çok detaylı bir şekilde çalışıyor. Zaten adalet muhakkak yerini bulacaktır" dedi.

'BENİMLE İLGİLİ DEĞİL'
Olaydan kimse yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Silahlı kavgayla ilgili araştırma başlatan polis, durumun Berkay ile ilgili olabilme ihtimali üzerinde durdu. Yaşanan olay sonrası sahnesini normal saatinde bitiren popçu, mekan çıkışında olayın kendisiyle alakalı olmadığı ifade ederek, "Bilmediğimiz kişiler arasında yaşandı. Bizimle alakalı bir durum değildir" şeklinde konuştu.

KİMSE İLE SORUNUM YOK!
Ünlü şarkıcı peş peşe gelen silahlı olaylardan sonra, 'Şüphelendiğiniz birileri veya bir hasmınız var mı?' sorusuna "Yok! Benim herkes ile aram gayet iyi. Kimse ile en ufak problemim yok, her şey yolunda" dedi.