Aşk terapisi

Süreyya Yalçın'la ilgili şok iddialar: İkoncan, Tugay Gökkaya ile ayrıldıktan sonra meme kanserine yakalandı. Yalçın, o dönem aşkıyla kendisine moral olan Ozan Bora ile bu ay Çeşme'de evlenecek!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2015 Güncelleme 03 Eylül 2015, 01:59
Aşk terapisi

İÇİNDEKİLER

Lükse olan tutkusu ve özel hayatıyla gündem olan Süreyya Yalçın cephesinden bir iyi bir kötü haber geldi. Yaşamıyla birçoklarının imrendiği ikoncanın, geçtiğimiz yıllarda oldukça sıkıntılı bir süreç geçirdiği iddia edildi. Süreyya Yalçın, 4 yıl doludizgin aşk yaşadığı Tugay Gökkaya'dan ayrıldıktan sonra iddiaya göre ağır bir hastalık geçirdi.

'YAŞAM SEVİNCİM OLDU'

'Meme kanseri' teşhisi konulan sosyetik güzel, tedavi aşamasında şimdiki aşkı Ozan Bora ile tanıştı. Hataylı iş adamı, bu zor günlerinde Süreyya Yalçın'ın en büyük destekçilerinden biri oldu. İddialara göre ikoncan, yakın çevresine de "Ozan, en büyük moral kaynağım adeta yaşam sevincim oldu" dedi. Yılın büyük kısmını sevgilisinin işlerinden dolayı ABD'de geçiren Süreyya Yalçın, Ozan Bora ile evlilik kararı aldı.

BALAYI GÖCEK'TE

Şimdilerde tatil yaptıkları Bodrum'dan Çeşme'ye geçecek olan sosyetik çift, burada yapacakları düğünle ilgili hazırlık yapacak. Birkaç günün ardından İstanbul'a gidecek olan Süreyya Yalçın ile Ozan Bora, bu ay bitmeden nikah masasına oturmayı planlıyor. Balayı için de çok sevdikleri Göcek'i seçen ünlü çiftin nikah şahitleri ise çok yakın arkadaşlarından oluşan sürpriz isimler olacak.

KAHRAMAN DURAK