İpler koptu

Mayıs'tan beri birlikte görüntü vermeyen Asena-Caner Erkin, Çeşme tatiline ayrı ayrı çıktı. 1 aydır ayrı evlerde yaşayan çift, artık ipleri kopardı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2015 Güncelleme 01 Eylül 2015, 02:03
İpler koptu

İÇİNDEKİLER

Asena ile Caner Erkin'in 5 yıllık evliliklerini noktalayacağı iddiaları yine gündeme geldi... Mayıs ayından beri yan yana görüntü vermeyen ünlü çift, bu sene tatilde de kural bozdu. Her yıl Çeşme'deki evlerinde birlikte tatil yapan Asena ile Caner Erkin, bu yıl yazı ayrı ayrı geçirdi.

İSTANBUL'A DÖNMESİNİ BEKLEDİ!
Fenerbahçeli futbolcu, yaz başında gittiği Çeşme'den ligin başlamasına kısa bir süre kala ayrıldı. Asena Erkin ise bu sürede yeni moda markasını bahane edip İstanbul'da kaldı. Çılgın modacı, önceki gün ise Çeşme'ye adım attı. Caner Erkin'in İstanbul'a dönmesinin ardından tatile çıkan Asena Erkin, ayrılık iddialarını güçlendirdi. Bu arada modacının 2 trilyonluk Lambhorgini marka otomobilini de Caner Erkin'e tepki olarak sattığı konuşuluyor...



CANER GİTTİ ASENA GELDİ
ERKİN
çiftinin, tüm yaz boyunca Çeşme'de denk gelmemeleri 'ayrılık' söylentilerinin kanıtı gibiydi. İzmirli olan Asena Erkin'in çok sevdiği Çeşme'ye de yine eşinin Milli Takım kampında olduğu sırada gitmesi "Evliliğin üzerindeki kara bulutlar iyice arttı" dedirtti.

KAHRAMAN DURAK / ÇEŞME