Yok böyle kutlama

Bergüzar Korel'in 33. yaş günü için dünyanın dört bir yanından kutlama videoları çekildi. Korel için hayranları 2 bin fidanla bir de hatıra ormanı oluşturdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2015 Güncelleme 29 Ağustos 2015, 00:00
Yok böyle kutlama

İÇİNDEKİLER

Oyunculuğu kadar aile hayatıyla da gönüllerde taht kuran Bergüzar Korel, yaş gününü eşi benzeri görülmemiş bir şekilde kutladı. Halit Ergenç'le rol aldığı 'Binbir Gece' ve son dizisi 'Karadayı' sayesinde sadece Türkiye'de değil dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Korel, dün 33 yaşına bastı. Türkiye'nin her köşesinden Afrika'ya kadar binlerce hayranı, güzel oyuncu için adeta seferberlik ilan etti.

SÜRPRİZLER BİTMEDİ
Özel videolar çeken hayranları, Bergüzar Korel'e "İyi ki doğdun" diye seslendi. Yine binlerce hayranı, güzel oyuncunun fotoğrafının olduğu tişört giyip selfie'ler çekti. Sosyal medya aracılığıyla bu video ve fotoğrafları gören Bergüzar Korel'e yapılan sürpriz bununla da bitmedi. Çatalca bölgesinde Bergüzar Korel Hatıra Ormanı oluşturan fanları 2 bin adet fidan dikti. Sosyal medyadan kendi adına orman kurulduğunu gören oyuncu, duygu seli yaşadı.

Hayranları, Bergüzar Korel'in fotoğrafının olduğu tişörtlerle poz verip bunları Korel'e ulaştırdı.



Afrikalı minik, Türkçe çektiği videoda güzel oyuncuya "İyi ki doğdun Bergüzar abla" diye seslendi.