Ayrılık mevsimi

3 yıllık evli çift Aslı Enver ile Birkan Sokullu, boşanacaklarını açıkladı. Geçen hafta da Seda Güven ile Keremcem, 9 aylık evliliklerini noktalayarak şoke etmişti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2015 Güncelleme 28 Ağustos 2015, 02:08
Ayrılık mevsimi

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının örnek gösterilen evliliklerinden biri daha sürpriz bir şekilde sona erdi... Genç oyuncu çift Aslı Enver ile Birkan Sokullu, dün ortak bir basın açıklaması yaparak boşanacaklarını açıkladı. 13 Temmuz 2012'de dillere destan bir düğünle evlenen ünlü çift, boşanmak için de aynı avukatla anlaştı.

AVUKATLARI DA ORTAK
Aslı Enver ile Birkan Sokullu'nun avukatı şu yazılı açıklamayı yaptı: "Hayatlarının bundan sonraki bölümüne arkadaş kalarak devam etmek isteyen tarafların, saygı çerçevesinde başlayan birliktelikleri aynı şekilde sona ermiştir." Geçtiğimiz hafta Seda Güven ile Keremcem'in 9 aylık evliliklerini sürpriz bir şekilde bitirmeleri gündem olurken; şimdi de Enver ile Sokullu çifti şoke etti.

MAYIS'TA SORUN YOKTU
Sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibi bırakmayan çift, instagram'dan birbirlerinin fotoğraflarını da kaldırmadı. 31 yaşındaki Aslı Enver, Mayıs'taki bir röportajında 30 yaşındaki eşi için şöyle demişti: "2.5 yıldır süren tatlı, güzel bir evliliğimiz var. Şimdi ruh eşine inanıyorum desem olmaz ama ilişkinin anlayıştan, saygıdan sevgiden doğduğuna inanıyorum."

ONLAR DA ŞAŞIRTTI
Ece Erken, bu yaz 1 yıllık eşinden ayrılırken Seda Güven ve Keremcem de 9 aylık evliliklerini noktaladı

BU yaz kimi ünlü isimlerin aşk hayatında güzel gelişmeler yaşandı; kimileri ise ayrılık kararlarıyla şaşırttı. Yaz aylarına ilk olarak Bade İşçil ve Malkoç Süalp ile Ece Erken ve Serkan Uçar'ın boşanma kararları damga vurdu. Geçtiğimiz hafta ise mutluluklarıyla parmak gösterilen Seda Güven ve Keremcem, 9 aylık evliliklerini noktalayarak herkesi şoke etti.