Şov başladı

Adı skandallar kraliçesine çıkan Jelena Karleusa, İstanbul'da şova başladı. Beşiktaşlı futbolcu eşi Dusko Tosiç'le yemeğe çıkan Sırp şarkıcı, saçı ve tavırlarıyla farkını konuşturdu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2015 Güncelleme 23 Ağustos 2015, 01:54
Şov başladı

İÇİNDEKİLER

En az Türkiye'ye gelen yıldız futbolcular kadar ünlü olan eşleri de sık sık gündeme geliyor. Galatasaray'lı yıldız Wesley Sneijder'in güzel eşi Yolanthe Cabua gibi şöhreti dünyayı saran bir isim daha İstanbul'da boy göstermeye başladı. Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic ve adı skandallar kraliçesine çıkan eşi Jelena Karleusa, önceki akşam Etiler'deki Nusr-et'in yolunu tuttu. İkiliye Fenerbahçeli futbolcu Milos Krasic ve eşi Miryana da eşlik etti.
EŞİ ÖNDEN JELENA ARKADAN
Sırbistan'ın en ünlü pop şarkıcılarından olan Jelena Karleusa değişik saç rengi ve görüntü vermemek için yaptığı hareketlerle dikkat çekti. Tosic, mekanı ön kapıdan terk ederken çılgın eşi ise onu bırakıp arka kapıdan çıkmayı tercih etti. Tosiç ile arabada buluşan Jelena Karleusa, fotoğrafları çekilirken birdenbire şov yaptı. Eşi önde otururken kendisi arkada oturan seksi yıldız, bir anda koltuğa yatarak yüzünü saklamaya çalıştı. Yeni yengenin bu hareketini görenler, "Jelena şov başladı" yorumu yaptı.


ARABADA YAN YATTI!
Fotoğrafları çekildikten sonra bir anda koltuğa yatarak objektiflerden saklanan Jelena Karleusa, bu tavrıyla şaşırttı

HALİL ÇİLİNGİR