Babam ve oğlum

Geçtiğimiz hafta annesi Ahu Yağtu'nun tüm ısrarlarına rağmen ağlayarak denize girmeyen Kemal, bu kez deniz keyfi yaptı. Babası Cem Yılmaz'la suda oynayıp kahkahalar atan Kemal, deniz fobisini yendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2015 Güncelleme 05 Ağustos 2015, 00:00
Babam ve oğlum

İÇİNDEKİLER

Filminin çekimlerinden fırsat bulup soluğu Bodrum'da alan Cem Yılmaz, önceki gün 3 yaşına basan oğlu Kemal'le birlikte deniz keyfi yaptı. Tüm bakışları üzerine çeken ikiliye, Ozan Güven ve oğlu Ali de eşlik etti. Yılmaz ve Güven oğullarıyla birlikte Bitez'deki Sarnıç Beach'teydi. Geçtiğimiz hafta annesi Ahu Yağtu, ile evlerinin bulunduğu Mandarin Oriental'in sahilinde objektiflere yakalanan minik Kemal'in deniz korkusu çok konuşulmuştu. Annesinin ısrarlarına rağmen ağlayarak denize girmeyen Kemal, babasının yanında ise yelkenleri suya indirdi.

BU KEZ ÇIKMAK İSTEMEDİ
Deniz yeleğini takarak babasıyla suya atlayan Kemal'in keyfine diyecek yoktu. Saatlerce suda kalarak oğluyla oynayan Yılmaz da adeta çocukluk yıllarına geri döndü. Oğluna yüzme dersi veren ünlü komedyen, Kemal'i öpücük yağmuruna tuttu. Annesiyle denize girmemek için göz yaşları döken Kemal, babasıyla birlikteyken de denizden çıkmak istemedi. Çocuklarıyla denizin keyfini çıkartan iki ünlü oyuncu, daha sonra gölgeye geçerek dinlenmeyi tercih ettiler.

UFUK ÖZCAN