Turbo aşk

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun son tatil adresi Çeşme oldu. Yılın çifti, önceki gün Çeşme yolunda İmirzalıoğlu'na ait spor araçta böyle görüntülendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2015 Güncelleme 02 Ağustos 2015, 02:19
Turbo aşk

İÇİNDEKİLER

YILIN çifti Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun olay yaratan ilişkisi, tam gaz sürüyor. Yaz başında Londra'daki tatillerinden dönerken çekilen fotoğraflarıyla aşkları tescillenen ikili, artık rahat bir nefes aldı. Gazetecilerle köşe kapmaca oynamayı bırakan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, yeniden tatile çıktı.

ARABAYLA GİTTİLER
Bir süre önce yakışıklı oyuncunun evinin de bulunduğu Marmaris Selimiye Köyü ve ardından da Bozburun'a giden çiftin yeni durağı Çeşme oldu. Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, İzmir'den Çeşme'ye giderken görüntülendi. Yakışıklı oyuncunun üstü açık Porsche marka aracında objektiflere takılan ikili, önce utangaç tavırlar sergiledi. Ancak sonunda pes eden Sinem Kobal, gazetecilere el sallarken direksiyon başındaki Kenan İmirzalıoğlu ise gülümsemekle yetindi.

RAHAT NEFES ALDI!
Bu arada Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra eski nişanlısıyla karşılaşmamak için Çeşme'ye adım atmayan Sinem Kobal, böylece çok sevdiği tatil adresine kavuştu. Turan ile sevgilisinin Barcelona'da olmasıyla da rahatlayan güzel oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu'nu Çeşme'de bulunan ailesiyle de yeniden bir araya getirecek.

KAHRAMAN DURAK / ÇEŞME