Komşu terörü

İş için İstanbul'a gelen Emrah'ın Bodrum'da kalan ailesi, komşuları tarafından sopa ve bıçaklı saldırıya uğradı. Ünlü sanatçı, olayı duyar duymaz soluğu Bitez'deki evinde aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2015 Güncelleme 31 Temmuz 2015, 02:09
Komşu terörü

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Emrah'ın ailesi, geçtiğimiz gece Bodrum'daki evlerinde kabus dolu anlar yaşadı. Emrah, işleri için eşi Sibel Erdoğan, oğlu, annesi Ayten Hanım ve baldızlarını Bitez'deki evinde bırakıp İstanbul'un yolunu tuttu.

POLİS MÜDAHELE ETTİ
Akşam saatlerinde Emrah'ın eşi, komşusunun bahçedeki çiçekleri koparttığını gördü. Kibar bir dille komşusunu uyaran Sibel Erdoğan, sert bir tavırla karşılaştı. Tartışmanın büyümesiyle 'komşu terörü' yaşandı. İddialara göre 3 kadın ve 1 erkekten oluşan bir grup, Erdoğan Ailesi'nin evini bastı. Gözü dönmüş grup, Sibel Erdoğan ve diğer aile fertlerine bıçak ve sopalarla saldırıp bahçeyi de talan etti. Emrah'ın eşi, kayınvalidesi, baldızı ve yakınlarının da karıştığı kavgaya polis müdahale etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif yaralanan iki grup, ambulanslarla Bodrum'daki hastanelere kaldırıldı.

HEMEN DAVA AÇTILAR

Basit tıbbi müdahalelerin ardından kavganın tarafları, karakolda birbirlerinden şikayetçi oldu.
Konuyla ilgili menajeri aracılığıyla bir açıklama yapan Emrah, şunları söyledi: "Ailem, Saadet E. Ateş, Meliha Sönmez, Ayşe Sönmez, Hakan Sönmez olduğu tespit edilen bıçaklı, sopalı kişiler tarafından saldırılıp ve darp edilmiştir.
Saldırıda bazı bıçak kesikleri ve yaralanmalar olmuştur.
Konu adli makamlara taşınıp, saldırganlar hakkında şikayetçi olunmuştur.
Gerekli yasal işlemler ilgili resmi kurumlarda halen devam etmektedir."
Bu arada tatsız olayın yaşandığı sırada Bodrum'da olmayan Emrah da hemen ailesinin yanına gitti.
Oldukça sinirli olan sanatçı, ailesine saldıran kişilerin kiracı olduğunu öğrenince evin sahibini arayarak konuyla ilgilenmesini istedi.

AİLESİNİN YANINA KOŞTU
Olayın yaşandığı akşam işleri için İstanbul'da olan Emrah, ailesinin başına gelenleri duyar duymaz soluğu Bodrum'da aldı. Dün sabah erken saatlerde Bitez'deki evine giden ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını ise "Yaşananlar ortada, artık hukuk konuşacak" diyerek yanıtlamak istemedi. Bu arada Emrah'ın eşi ve annesinin yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğu öğrenildi.

UFUK ÖZCAN / BODRUM