Aşkına kavuştu

Boşandıktan sonra çok sevdiği Bodrum defterini kapatan Ebru Şallı, önceki gün kural bozdu. Şallı, Yalıkavak'taki evinde çocuklarıyla tatil yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2015 Güncelleme 30 Temmuz 2015, 00:00
Aşkına kavuştu

İÇİNDEKİLER

Sosyetik iş adamı Harun Tan'la evliyken tüm yazını eşinin Gündoğan'daki dillere destan malikanesinde geçiren Ebru Şallı, boşandıktan sonra Bodrum'a adım atmaz olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda büyük oğlu Beren için eski eşiyle Barcelona'da bir araya gelen Şallı, önceki gün de soluğu Bodrum'da aldı.

HER ZAMANKİ GİBİ FİT!
Bir süredir oğulları Beren ile Pars'ın babası ve babaannesiyle Bodrum'da olduğunu söyleyen Ebru Şallı, çifte sevinç yaşadı. Hem çocuklarına hem de çok sevdiği Bodrum'a kavuşan güzel sunucu, önceki akşam Türkbükü'nde yürüyüş yaptı. Eski eşinin Gündoğan'daki evi yerine Yalıkavak'ta kiraladığı evde kalan Ebru Şallı, dün ise annesi ve çocuklarıyla deniz keyfi yaptı. Yalıkavak'taki Palmalife'ta görüntülenen 38 yaşındaki sunucu, fit vücudunu da gözler önüne serdi.

LÜKS EVİNE VEDA ETTİ
Ebru Şallı, Harun Tan ile evli olduğu dönemde Gündoğan'da denize sıfır bu görkemli malikanede kalıyordu. Güzel sunucu, önceki gün geldiği Bodrum'da ise Yalıkavak'ta kiraladığı başka evde kalınca "Ebru'nun eski eşiyle bir arada olmasını sevgilisi Sinan Akçıl mı istemedi?" yorumları yapıldı.