Hep aynı hikaye

Ne zaman boşanacakları konuşulsa hemen ertesinde birlikte poz veren Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan, bu kez de Bodrum'da bir araya gelip 'Mutluyuz' mesajı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2015 Güncelleme 29 Temmuz 2015, 01:50
Hep aynı hikaye

İÇİNDEKİLER

Ünlü çift Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan, geleneklerini yine bozmadı. Haklarında "Boşanıyorlar" haberleri çıktıktan hemen sonra birlikte poz vermeyi alışkanlık haline getiren ikili, önceki akşam Bodrum'da beraber görüntülendi. Belçim Bilgin'in yaklaşık 1 haftadır Bodrum'da tek başına tatil yapması üzerine Yılmaz Erdoğan'la arasında sorunlar olduğu konuşulmuştu.

EŞİNİ BIRAKIP OTELE GİTTİ
Ancak Erdoğan, yeni filmi 'Ekşi Elmalar'ın hazırlıkları için Köyceğiz'deydi. Dedikoduların fazla uzamasını istemeyen ünlü sanatçı, soluğu hemen eşi ve oğlunun yanında aldı. Önceki akşam Türkbükü'ndeki Arnavutköy Balıkçısı'nda yemek yiyen ikiliye yakın dostları da eşlik etti. Yemek sonu eşi Belçim Bilgin'i balıkçıda bırakan Erdoğan, oğluyla kaldıkları Mavi Otel'in yolunu tuttu. Böylece ünlü çift, önceki akşam sergiledikleri görüntülerle "Evliliğimizde hiçbir sorun yok" mesajı verdi.